Το επεισόδιο Χατσερίντι - Ντιναμό και η συμβουλή του δαιμόνιου μάνατζερ

Κι ενώ το φλερτ Χατσερίντι - ΠΑΟΚ είχε μπει στον "πάγο", ξαφνικά οι Ουκρανοί έγραψαν πως η μετακόμιση του ομογενούς στόπερ στη Θεσσαλονίκη είναι "τελειωμένη" υπόθεση. Τι λέει η πλευρά του και πού τον... συμβούλεψε να πάει ο μέντορας του Γιάγια Τουρέ.

Το επεισόδιο Χατσερίντι - Ντιναμό και η συμβουλή του δαιμόνιου μάνατζερ

Ούτε ο Ευγένιος Χατσερίντι ούτε ο προπονητής του "τρελάθηκαν" ξαφνικά και αποφάσισαν να χωρίσουν τα... τσανάκια τους αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με την Μαριούπολη.

Τα ουκρανικά μίντια, αφού πρώτα ανέδειξαν το θέμα ότι ο ομογενής στόπερ "κόπηκε" από την αποστολή για το ματς της 1ης Απριλίου, στη συνέχεια αποκάλυψαν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ!

Στήριξαν το ρεπορτάζ τους και σ' ένα Instastory του Γιώργη Σαββίδη, προφανώς από πηγές στην Ελλάδα, ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με κάποιον παίκτη. Οπότε το μυαλό όλων στην Ουκρανία, εύκολα πήγε στον 30χρονο διεθνή αμυντικό.

Ο Χατσερίντι, όντως, δεν περνάει τις καλύτερες των ημερών του στην Ντιναμό. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ακούγονταν... ψίθυροι ότι το γεγονός πως η ομάδα της πρωτεύουσας δεν τα έχει βάλει κάτω μαζί του για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους τον έχει "φρικάρει".

Επίσης, υπάρχει ζήτημα με τον προπονητή, Αλεξάντερ Χάτσεβιτς...

Σύμφωνα με τα ουκρανικά μίντια στον επαναληπτικό με τη Λάτσιο για τους "16" του Europa, οι σχέσεις των δύο ανδρών έγιναν χειρότερες επειδή ο Χατσερίντι (σ.σ. που δεν ξεκίνησε βασικός) αρνήθηκε να κάνει ζέσταμα και να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του αριστερού μπακ!

Και πριν απ' αυτό πάντως ο "Ζένια" δεν είχε βασικό ρόλο στην ομάδα, καθώς ο Λευκορώσος τεχνικός, Χάτσεβιτς τον άφησε αρκετές φορές στον πάγκο.

Πάμε και στα του ΠΑΟΚ. Τα μανατζερικά του Χατσερίντι είναι "μπερδεμένα" και για να βρεις άκρη χρειάζεται να μιλήσεις σε 3-4 ανθρώπους και με την αλήθεια να βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Συνήθεια του περίγυρου του στόπερ της Ντιναμό ήταν να αρνείται να απαντήσει σε οτιδήποτε και να διαψεύδει, αυτή τη φορά πάντως η ατάκα ήταν διαφορετική: "Πριν την επίσημη ανακοίνωση δεν αναφερόμαστε σε τίποτα..."

Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα του τι θα επιβεβαιωθεί και από ποιον. Ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον παίκτη; Ότι θα φύγει από την Ντιναμό ή ότι θα επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κλαμπ; Ίδωμεν...

Πάντως, ένας άλλος μάνατζερ, ο πιο γνωστός στην Ουκρανία κι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, ο Ντιμίρτι Σέλουκ (εκπροσωπεί τον Γιάγια Τουρέ μεταξύ άλλων) μίλησε στο Footboom (το οποίο είχε γράψει για το προσύμφωνο Χατσερίντι - ΠΑΟΚ) και "συμβούλεψε" τον ομογενή αμυντικό να κοιτάξει προς Αγγλία μεριά, γιατί ταιριάζει στο στυλ του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK