Ο Μώραλης "φτιάχνει" γήπεδο στον Εθνικό

Λύνεται το μεγάλο πρόβλημα έδρας του Εθνικού Πειραιώς κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Πειραιά και εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη. Πού θα γίνει το νέο "σπίτι" της ιστορικής ομάδας.

Ο Μώραλης "φτιάχνει" γήπεδο στον Εθνικό

Ο Εθνικός Πειραιώς βρήκε λύση στο χρόνιο πρόβλημα του με την έδρα του. Κατόπιν εισήγησης του Γιάννη Μώραλη, δημάρχου Πειραιά, παραχωρείται έκταση στο Δημοτικό κτήμα Σχιστού για τη δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Από την επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων προκύπτει ότι η μελέτη για την παραχώρηση του έργου πέρασε από πολλές συνεδριάσεις και έχει εγκριθεί στο 100% απ' όλες τις παραμέτρους, νομικές και όχι μόνο...

Στήριξη για το την ανέγερση του νέου γηπέδου του Εθνικού θα υπάρξει και από την Πολιτεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά απόσπασμα της ανακοίνωσης: "Στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκαν αρχικά αρκετές συσκέψεις με την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, κα Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, κ. Γιώργο Γαβρίλη και τους εκπροσώπους του Εθνικού, την Πρόεδρο κυρία Δώρα Ιωαννίδου, καθώς και τον χορηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Καρυδόπουλο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και την Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου, οι οποίοι επαναβεβαίωσαν την απόφαση τους να υποστηρίξουν οικονομικά την νέα αυτή αθλητική εγκατάσταση για την ομάδα του Εθνικού Πειραιά."

News 24/7

24MEDIA NETWORK