"Γίνε Πρόεδρος": Οι φθηνοί παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Όταν έχεις να διαχειριστείς 15.000.000€ για το "Γίνε Πρόεδρος" είναι λογικό να ψάχνεις φθηνές λύσεις για να κλείσεις την 14άδα σου. Στη λίστα του Έθνους, ωστόσο, υπάρχουν και παίκτες που φαντάζουν ευκαιρίες σε πολύ καλή τιμή!

"Γίνε Πρόεδρος": Οι φθηνοί παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τη δική σας 14άδα για το διαγωνισμό " Γίνε Πρόεδρος" από το ΕΘΝΟΣΠΟΡ. Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2017 – 18πάντως έχει πολλά... λαβράκια, σε πολύ καλή τιμή. Αρκεί να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Για όσους από εσάς λοιπόν δεν έχετε "κλείσει" ακόμη την 14άδα σας, εμείς είμαστε εδώ. Kαι είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα πέντε πιο φθηνά... λαβράκια του χρηματιστηρίου του ΕΘΝΟΣΠΟΡ, προκειμένου να μην σπάτε το κεφάλι σας για το πώς θα γεμίσετε την ομάδα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι παίκτες με το ελάχιστο κόστος, αυτό των 500.000 ευρώ (δεν έχει πιο κάτω), οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να τα πάνε ακόμη και καλύτερα από άλλους πιο ακριβούς παίκτες που θα επιλέξετε.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του φετινού Ατρομήτου είναι μια πάρα πολύ καλή λύση για αμυντικό. Λαμβάνοντας υπόψη πως η άμυνα της ομάδας του Κάναντι είναι... μπετόν κι ο Κιβρακίδης αναντικατάστατος, τότε σίγουρα θα σας δώσει αρκετούς πόντους. Μην ξεχνάμε δε και το γεγονός ότι έχει πετύχει και δύο γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O 27χρονος εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης έχει πάρει τα... πάνω του στα τελευταία παιχνίδια και μαζί με αυτόν έχει ανέβει και όλη η ομάδα. Σε 14 ματς έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές και είναι μια τίμια επιλογή για μόλις 500.000 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

"Γίνε Πρόεδρος": Οι φθηνοί παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο μισό. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του, ενώ μετράει τέσσερα τέρματα σε 15 αναμετρήσεις στο πρώτο μισό. Αναντικατάστατος και μια πολύ καλή επιλογή.

ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
giakoumakis EUROKINISSI

Ψάχνεις μια φθηνή λύση για την επίθεση και ξέρεις ποιον να επιλέξεις; Άκουσέ μας και δώσε μόλις 500.000 ευρώ για τον Πέτρο Γιακουμάκη του Λεβαδειακού. Ο 25χρονος επιθετικός είναι βασικότατος στην ομάδα του, μετράει 2 ασίστ και 4 γκολ σε 14 ματς στον πρώτο γύρο. Εγγυημένοι πόντοι δηλαδή στο πρωτάθλημα του "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ".

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

"Γίνε Πρόεδρος": Οι φθηνοί παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που έβγαλε... μάτια στον πρώτο γύρο και φυσικά βοήθησε τα μέγιστα στην ξέφρενη -μέχρι τώρα- πορεία του Ατρομήτου. Ο Βασιλακάκης απλά δεν βγαίνει από την ενδεκάδα και μετράει σε 15 αγώνες πρωταθλήματος 3 γκολ και 1 ασίστ. Ας τον έχουμε στο νου μας.

Ιδού η λίστα με όλους τους παίκτες:

"Γίνε Πρόεδρος": Οι φθηνοί παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK