"Γλάστρα" ο Σαμπάολι, οι παίκτες βγάζουν 11αδα!

Άνω κάτω πριν τον "τελικό" με τη Νιγηρία (συνεχίζει να είναι) η εθνική Αργεντινής. Σύμφωνα με παλαίμαχο άσο της "αλμπισελέστε" ο πανάκριβος Χόρχε Σαμπαόλι θα έχει ρόλο... γλάστρας στο τελευταίο ματς των ομίλων, αφού ο Μέσι και η παρέα του θα βγάλουν τους βασικούς και την τακτική.

Lionel Messi points during a training session of Argentina on the eve of the group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Lionel Messi points during a training session of Argentina on the eve of the group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Το ν' απομακρυνθεί από τον πάγκο της Αργεντινής ο Χόρχε Σαμπάολι ήταν δύσκολο ευθύς εξ αρχής, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα είναι αναγκασμένη να του καταβάλει ένα υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση.

Οι παίκτες της Αργεντινής αφού δεν κατάφεραν να... φάνε τον προπονητή τους πριν τον "τελικό" με την Νιγηρία, φέρονται ν' αποφάσισαν άλλο τρόπο για να περιορίσουν τον Σαμπαόλι και να καθορίσουν οι ίδιοι τη μοίρα τους.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο Ρικάρντο Γιούστι που επικαλείται ότι μίλησε με τον τιμ μάνατζερ Μπουρουτσάγα, ο Σαμπαόλι δεν θα έχει κανένα λόγο στις επιλογές της ενδεκάδας για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων!

Οι ποδοσφαιριστές θα επιλέξουν ποιοι και πώς θα αρχίσουν στο παιχνίδι, όπως επίσης και ποιες αλλαγές θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτού.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η Αργεντινή αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα, δεν υπάρχει... χαλινάρι και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα ό,τι θέλει υποστηρίζοντας πως έχει πληροφορίες από μέσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK