Επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Λευκάδα

Λίγο μετά τις 5 το πρωί της Κυριακής, πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν σε ξενοδοχείο της Λευκάδας που διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού και ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια.

Επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Λευκάδα

Συγκεκριμένα μεταξύ των οπαδών ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και ρίψη μολότοφ, με αρκετούς οπαδούς να βγαίνουν τραυματίες μέσα από αυτές τις σκηνές χάους. Αμέτρητες ήταν επίσης οι υλικές ζημιές με πάρα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο,  ενώ η αστυνομία έφτασε καθυστερήμένα για να επιβάλει την τάξη.

Tο πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των τοπικών Αρχών και της ΕΟΚ προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του τελικού μπάσκετ των γυναικών μεταξύ των δύο "αιωνίων" που είναι προγραμματισμένος για τις 15:0 το μεσημέρι της Κυριακής. Τελικά πάρθηκε η απόφαση ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν ήδη τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας όσο και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής.

 

Πηγή φωτογραφιών: Lefkadapress.gr

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα