Παίζει επίθεση, θέλει γκολ με... Λάζαρο ο Σκίμπε!

Ο Μίχαελ Σκίμπε αποφάσισε να παρατάξει την Εθνική απέναντι στο Γιβραλτάρ με επιθετικό... αέρα. Επέστρεψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίσημο ματς έπειτα από 2,5 χρόνια απουσίας.

Παίζει επίθεση, θέλει γκολ με... Λάζαρο ο Σκίμπε!

Η ήττα με 2-1 από τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου του 2015 αποτέλεσε ένα από τα χειρότερα αποτελέσματα της Εθνικής στη μετά-Euro εποχή. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και η τελευταία φορά που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φόρεσε τη φανέλα της Ελλάδας σε επίσημο ματς.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ έκαναν πολλοί κόσμο να "φωνάξει" για την επιλογή Σκίμπε να μην καλεί τον Λάζαρο, τελικά ο Γερμανός φώναξε τον 30χρονο άσο στο ματς με την Κύπρο, δεν τον χρησιμοποίησε ωστόσο στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ ο Χριστοδουλόπουλος δηλώνει "παρών" στη βασική ενδεκάδα.

Οι επιθετικές βλέψεις του Ομοσπονδιακού αποτυπώνονται στις επιλογές του καθώς η Ελλάδα θα επιχειρήσει να "σφραγίσει" την πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ ξεκινώντας με τους: Καρνέζη, Κυριάκο, Σωκράτη, Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Ζέκα, Ταχτσίδη, Λάζαρο, Μάνταλο, Φορτούνη, Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK