Τρία ασύλληπτα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Γι αυτούς που θέλουν να είναι πάντα Πρώτοι... Τα τρία μοναδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια που σχεδιάστηκαν για να ενσαρκώσουν τη δίψα των παικτών για νίκη.

Τρία ασύλληπτα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Σήμερα, η adidas αποκαλύπτει παγκοσμίως το Mercury Pack, τη νέα σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών με τεχνολογίες αιχμής που αντλεί έμπνευση από τα κύπελλα που αγωνίζονται να κατακτήσουν οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο, στην προσπάθεια τους να γράψουν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το X16+ PURECHAOS διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία PURECUT SOCK SYSTEM που καλύπτει τα κορδόνια και όχι μόνο χαρίζει τέλεια εφαρμογή αλλά βελτιώνει και την αεροδυναμική του παπουτσιού. Αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν ιδανικό για εκρηκτικούς παίκτες, όπως ο Gareth Bale, ο οποίος θα φορέσει το νέο X16+ PURECHAOS στο UEFA Euro 2016 αυτό το καλοκαίρι.

Τρία ασύλληπτα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Το ACE16+ PURECONTROL συνεχίζει το εντυπωσιακό λανσάρισμα του 2016 με το Mercury Pack. Το πρώτο παπούτσι υψηλών επιδόσεων χωρίς κορδόνια έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στα γήπεδα. Καθώς όμως οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις πλησιάζουν, το ACE16+ PURECONTROL με το νέο εκθαμβωτικό σχεδιασμό στο χρώμα του χρωμίου θυμίζει τρόπαιο. O Paul Pogba, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του πλανήτη, θα φορέσει το νέο ACE16+ PURECONTROL με μοναδικό στόχο να διακριθεί παγκοσμίως και μάλιστα μέσα στη χώρα του.

Τρία ασύλληπτα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Το MESSI 16+ PUREAGILITY, σχεδιασμένο για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, συνδυάζει τις τεχνολογίες PURECUT SOCK SYSTEM και PUREAGILITY HEEL LINING και έτσι προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή, επιτρέποντας στον Leo να κάνει πράξη κάθε του έμπνευση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Messi θα φορέσει για πρώτη φορά το MESSI 16+ PUREAGILITY το καλοκαίρι στο Copa America, όπου και θα ηγείται της Εθνικής Αργεντινής.

Τρία ασύλληπτα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Τέλος, η adidas λανσάρει σήμερα μια σειρά από video, τη σειρά First Never Follows, όπου ποδοσφαιριστές διεθνούς φήμης, συμπεριλαμβανόμενων των Paul Pogba, Luis Suarez και Mesut Ozil θα προβάλλουν τι είναι αυτό που τους παρακινεί να είναι πάντα πρώτοι. Οι τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές του πρώτου video της σειράς που προβάλλεται σήμερα και είναι αφιερωμένο στη συλλογή Mercury Pack. Όσο η σειρά θα εξελίσσεται, θα βλέπουμε ξεχωριστά video με κάθε παίκτη να φοράει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Mercury Pack και να εκφράζει με το δικό του τρόπο τη θέληση του για την πρωτιά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 1ο video της σειράς εδώ...

Η σειρά Mercury Pack θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 27 Μαΐου.

Λίγα λόγια ακόμη...

- Ο σχεδιασμός του Mercury Pack έχει ως έμπνευση τον υδράργυρο σε υγρή μορφή -

- Οι νέες εκδόσεις των X, ACE και Messi έρχονται στα γήπεδα για να καθορίσουν τους νικητές των UEFA Champions League, UEFA Euro 2016 και Copa America, όπου θα φορεθούν από τους Leo Messi, Paul Pogba και Gareth Bale -

- Η adidas λανσάρει ταυτόχρονα τη σειρά videos, First Never Follows, με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης, με το πρώτο video να είναι αφιερωμένο στο Mercury Pack-

News 24/7

24MEDIA NETWORK