Ολες οι ελληνικές ομάδες που θέλουν να αποκαλούνται επαγγελματικές καλό θα ήταν να βρίσκονταν στην Κρήτη αυτές τις ημέρες για να διαπιστώσουν πως δουλεύει ο οργανισμός της Ιντερ για ένα..φιλικό ματς.

To σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας του 2004 με τους παλαιμάχους της Ιντερ θα φέρει στο Ηράκλειο πολλά μεγάλα ονόματα του ένδοξου παρελθόντος της ομάδας του Μιλάνου.

Στις 18 Αυγούστου αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για χάρη της Γουέστ Χαμ, αλλά όπως φαίνεται μόνο ένα χρόνο θα κάτσει στην Αγγλία ο Γάλλος μπακ. Ο λόγος; Η Ίντερ στρώνει στα πόδια του... τρελά λεφτά για τον κάνει δικό της!

Οι οργανωμένοι τιφόζι της Ίντερ έφυγαν από τις εξέδρες του "Meazza" κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους όμως η σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι έμεινε ως το φινάλε και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας (PHOTOS).

Αποκάλυψη Ιταλών για Πέπε!

Τελ. ανανέωση : 14/05/17 16:15

Αν και τα σενάρια σχετικά με τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό του Πέπε ήταν πολλά, η Gazzetta dello Sport έρχεται να κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Παίκτη της Ρεάλ "κλέβει" η Ίντερ

Τελ. ανανέωση : 13/05/17 21:31

Η νέα ιδιοκτησία της Ίντερ θέλει να επαναφέρει τους νερατζούρι στην κορυφή και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης!