Οι οργανωμένοι τιφόζι της Ίντερ έφυγαν από τις εξέδρες του "Meazza" κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους όμως η σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι έμεινε ως το φινάλε και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας (PHOTOS).

Αποκάλυψη Ιταλών για Πέπε!

Τελ. ανανέωση : 14/05/17 16:15

Αν και τα σενάρια σχετικά με τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό του Πέπε ήταν πολλά, η Gazzetta dello Sport έρχεται να κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Παίκτη της Ρεάλ "κλέβει" η Ίντερ

Τελ. ανανέωση : 13/05/17 21:31

Η νέα ιδιοκτησία της Ίντερ θέλει να επαναφέρει τους νερατζούρι στην κορυφή και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η νέα διοίκηση της Ίντερ είναι αποφασισμένη για υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι δαπανώντας 150 εκ.ευρώ για μεταγραφές! Δείτε τα ονόματα της λίστας των "εκλεκτών" στην οποία βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς.

Ξαφνικός... θάνατος στο Μεάτσα!

Τελ. ανανέωση : 15/04/17 15:29

Αντόνιο Καντρέβα και Μάουρο Ικάρντι έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στην Ίντερ κόντρα στην Μίλαν, όμως η Μίλαν πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα (VIDEOS)!

Δηλώσεις που έχουν σηκώσει σάλο στην Ιταλία έκανε ο μάνατζερ του Γκαμπιγκόλ, κάνοντας λόγο για εξευτελισμό του πελάτη του από τους ανθρώπους της Ίντερ. "Το καλοκαίρι θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας", είπε μεταξύ άλλων.