Τελικά, η μεταγραφή της ΑΕΚ ήταν... μουντιαλική!

Ποδοσφαιριστή που μάλιστα θα "γράψει" και ιστορικό ρεκόρ αναμένεται να έχει η ΑΕΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι. Για να καταφέρει να βρίσκεται στην εθνική του ομάδα χρειάστηκε να ξεπεραστούν... διπλωματικά εμπόδια.

Τελικά, η μεταγραφή της ΑΕΚ ήταν... μουντιαλική!

Επτά μήνες εκτός εθνικής ομάδας ήταν... μαχαίρι στην καρδιά του Σοτζέι Μασούντ.

Τελικά, τέλος καλό και όλα καλά για τον πολύπειρο άσο της ΑΕΚ ο οποίος κλήθηκε στην εθνική του Ιράν χάρη στον Κάρλος Κεϊρόζ!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το ταξίδι του στην Αθήνα ήταν εκείνος που πίεσε τους αξιωματούχους επί των ποδοσφαιρικών του Ιράν να επιτρέψουν την επιστροφή του " πρίγκιπα" στην Περσία, γεγονός που εν τέλει πήρε σάρκα και οστά.

Παρέα με τον Μασούντ στα φιλικά προετοιμασίας με Τυνησία και Αλγερία θα ταξιδέψουν και οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον "κιτρινόμαυρο" Σοτζέι εφόσον βρεθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ένα ιστορικό γεγονός. Ο 33χρονος θα γίνει ο πρώτος Ιρανός με τριπλή συμμετοχή σε Μουντιάλ, καθώς ήδη έχει αγωνιστεί σε αυτά του '06 και του '14.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μασούντ είχε "κοπεί" από το Ιράν γιατί δέχθηκε να παίξει με τη φανέλα του Πανιώνιου εναντίον της Μακάμπι. Οι σχέσεις Ιράν - Ισραήλ είναι κάκιστες, καθώς οι πρώτοι δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ ως κράτος.

Επίσης, σε περίπτωση που ο παίκτης της Ένωσης μπει στην αποστολή για το Μουντιάλ, τότε τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Πανιώνιος θα έχουν οικονομικό όφελος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK