Όνομα-έκπληξη το μεγάλο είδωλο του Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για τον αγαπημένο του παίκτη όλων των εποχών και δεν είχε πρόβλημα να ομολογήσει πως αυτός δεν είναι Αργεντινός αλλά... Βραζιλιάνος!

Όνομα-έκπληξη το μεγάλο είδωλο του Ιγκουαΐν!

Οι περισσότεροι θα πίστευαν πως στο ερώτημα για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή θα επέλεγε τον "θεό" των Αργεντίνων, Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φρόντισε να τους στείλει όλους... αδιάβαστους!

"Το μεγάλο μου είδωλο είναι ο Ρονάλντο, το φαινόμενο. Έχω δει 2 εκατομμύρια φορές τα γκολ του. Για μένα, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους", τόνισε ο φορ της Γιουβέντους σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Guardian", για να μιλήσει κατόπιν για το σκοράρισμα που δεν είναι εμμονή αλλά υποχρέωση!

"Στο ποδόσφαιρο μπορείς να νικήσεις σε επτά ματς στη σειρά και να έχεις σκοράρει σε όλα αλλά όταν δεν πετυχαίνεις γκολ για δύο συνεχόμενα ματς, τα πράγματα είναι άσχημα για σένα. Είσαι σε κρίση. Εάν είναι ψύχωση το γκολ;

Για μένα είναι σημαντικό να έχεις την εικόνα του γκολ στο μυαλό σου. Δεν είναι όμως ψύχωση, είναι περισσότερο υποχρέωση. Εάν είσαι επιθετικός, πρέπει να σκοράρεις".

Όνομα-έκπληξη το μεγάλο είδωλο του Ιγκουαΐν!

Όσον αφορά στους χαμένους τελικούς που έχει πάρει μέρος, σε Champions League, Μουντιάλ και Copa America, ήταν αφοπλιστικός: "Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο να κερδίζεις σημαντικά ματς αλλά είναι επίσης σημαντικό να φτάνεις να διεκδικείς τίτλους. Το πιστεύω πραγματικά.

Η Γιουβέντους έχει παίξει σε δύο τελικούς Champions League σε τρία χρόνια και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο".

Στην ίδια συνέντευξη ο "Πιπίτα" μίλησε και πιο προσωπικά αφού αναφέρθηκε στην έννοια οικογένεια: "Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να γίνω καλός πατέρας για το γιο μου, όταν θα έχω έναν, και να είμαι άξιο άτομο.

Όταν κάνεις ωραία πράγματα στη ζωή σου, η δουλειά θα στο ξεπληρώσει. Εάν αντίθετα κάνεις άσχημα πράγματα, είναι δύσκολο να πάει καλά η δουλειά σου".

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK