Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει ήδη γεμίσει τα χέρια του με πολλά τατουάζ. Στην προπόνηση της Λίβερπουλ όμως, ο Βραζιλιάνος σταρ εμφανίστηκε με το νέο του "απόκτημα" προκαλώντας αρκετά σχόλια με την επιλογή του (PHOTO).

Από την δεκαετία του 1950 το Melwood εξυπηρετούσε την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει μέχρι το 2019, αφού η διοίκηση των Reds αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τις ακαδημίες σε μία επένδυση αρκετών εκατομμυρίων λιρών.

Σε συνέντευξή του, ο παλαίμαχος πλέον Στίβεν Τζέραρντ, αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά που είχε ο Σουάρες στο παιχνίδι της Λίβερπουλ, αλλά και το πως έχει εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο ανανέωσε με νέο "χρυσό" συμβόλαιο στην Λίβερπουλ και το Contra.gr σας θυμίζει μέσα από βίντεο γιατί οι Reds... ξηλώθηκαν με σκοπό να τον κρατήσουν μέχρι το 2022 στο "Άνφιλντ".

Νέο πολυετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ υπέγραψε ο Φιλίπε Κουτίνιο που θα τον κρατήσει στο "Άνφιλντ" τουλάχιστον μέχρι το 2022! Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος των Reds που διπλασίασε τις αποδοχές του (VIDEO).