Ο ατζέντης του Σαλάχ έβαλε... βόμβα στο μέλλον του παίκτη!

Τέρμα στις φήμες που θέλουν την Λίβερπουλ να προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε ο ατζέντης του, κάνοντάς... σίριαλ την παραμονή του στο Νησί το καλοκαίρι.

Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει διακριθεί στην Αγγλία, έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 28 γκολ στο πρωτάθλημα, βάζοντας πλώρη για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στη Premier League.

Όπως είναι φυσικό, όλος ο πλανήτης "παραμιλάει" με τα επιτεύγματα του Αιγύπτιου άσσου με κορυφαίους συλλόγους να τον έχουν βάλει στο "μάτι" για το καλοκαίρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με τη "Mirror", ανέφεραν ότι η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να "δέσει" στο λιμάνι τον γκολτζή της με παχυλό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 200.000 λίρες τη βδομάδα.

Ωστόσο, ένα tweet του ατζέντη του παίκτη ήταν αρκετό, ώστε να διαψεύσει την αγγλική εφημερίδα και να "ταρακουνήσει" τους φίλους της αγγλικής ομάδας, υπονοώντας ότι η παραμονή του στον σύλλογο μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται.

"Δεν συζητάμε για σχέδια καριέρας (του Σαλάχ) "με φίλους" έγραψε ο Ραμί Αμπάς Ισά, δείχνοντας πως με τη "Mirror" μόνο φιλικές σχέσεις δεν έχουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK