Μια πρίζα αρκεί για να μην χάσεις μεταγραφή

Κι όμως, το μόνο που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι είναι μια πρίζα για να είσαι συνέχεια δίπλα στην ομάδα σου.

Μια πρίζα αρκεί για να μην χάσεις μεταγραφή

Το καλοκαίρι για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο ξεκινάει την 1η Ιουλίου. Δεν έχει καμία σχέση με το αν παίρνουμε άδεια εκείνη την ημερομηνία, γιατί αυτή είναι η ημέρα που ξεκινούν και επίσημα οι καλοκαιρινές μεταγραφές σε όλο τον πλανήτη. Ημέρα γιορτής!

Και εντάξει, όλα καλά όταν είσαι Αθήνα, στο γραφείο ή στο σπίτι, με τον υπολογιστή σου, τη γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, όπου μπορείς να ενημερώνεσαι αρκετές φορές την ημέρα για το ποιον παίκτη έκλεισε η ομάδα σου, πώς τα έχει πάει μέχρι τώρα στα φιλικά που έχει δώσει, τι κάνουν οι αντίπαλοί της στην Ευρώπη.

Τι γίνεται, όμως, όταν πρέπει να φύγεις για λίγες ημέρες για διακοπές στο χωριό με την οικογένεια; Η αν αποφασίσεις να κλείσεις δωμάτιο κάπου οικονομικά, χωρίς ασύρματη σύνδεση στο internet. Άλλες χρονιές σε τέτοια περίπτωση, η μόνη λέξη που θα μπορούσαμε να σου πούμε είναι 'υπομονή'. Ωστόσο, φέτος, αυτή η λέξη είναι διαφορετική.

' SimpleFi'. Αυτή είναι η μοναδική λέξη που μπορούμε να σου πούμε φέτος αν ετοιμάζεσαι να φύγεις μερικές ημέρες από την Αθήνα και ήδη αγχώνεσαι για το αν θα έχεις σύνδεση στο internet εκεί που θα πας. Τι εστί, όμως, SimpleFi; Πρόκειται για την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Wind, με την οποία ο καταναλωτής μπορεί να έχει internet οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη 4G δικτύου Wind, αρκεί ΜΟΝΟ να έχει πρόσβαση σε πρίζα.

Μια πρίζα αρκεί για να μην χάσεις μεταγραφή

Μόνο μια πρίζα, λοιπόν, είναι αρκετή για να μην χάσεις ούτε μία μεταγραφή της ομάδας σου φέτος το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το αν υπάρχει wifi, αν υπάρχει έστω σταθερή γραμμή στο σπίτι στο χωριό. Δεν τα χρειάζεσαι καν.

Όσο για το πώς λειτουργεί το SimpleFi; Είναι πιο απλό, ακόμη και από παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε! Το παραγγέλνεις, έρχεται στο σπίτι σου σε λίγες ώρες, βάζεις την SimpleFi SIM κάρτα στο router, το βάζεις στην πρίζα και έχεις internet. Μπορείς άνετα να το μετακινήσεις μέσα ή έξω από το σπίτι (όπου υπάρχει πρίζα), ενώ πληρώνεις με τον τρόπο που επιλέγεις, ανάλογα φυσικά το πώς το χρησιμοποιείς.

Με το SimpleFi οι μικρές εξορμήσεις στα εξοχικά τα ΣΚ, καθώς και οι επισκέψεις στα σόγια στο χωριό αποκτούν άλλο νόημα φέτος το καλοκαίρι. Δεν θα σημαίνουν απαραίτητα (όπως παλιά) πως επιστρέφεις σε μια άλλη εποχή χωρίς σύνδεση στο internet. Παράλληλα, οι ταχύτητες είναι τόσο γρήγορες που μπορείς να παρακολουθείς live τα φιλικά της ομάδας σου, να συνδέεσαι από διαφορετικές συσκευές και φυσικά να μένεις ενημερωμένος για τα πάντα.

Κι επειδή, εδώ που τα λέμε, (σχεδόν) όλοι μας, θέλουμε να κρατήσουμε και μια επαφή με τον έξω κόσμο στις διακοπές, να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας στο Instagram, να ανεβάσουμε κι εμείς φωτογραφίες ή stories, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Για όλα αυτά αρκεί μόνο μια πρίζα.

Πριζωσέ τους με το SimpleFi. Έχεις πρίζα; Έχεις internet. Αυτό είναι το μότο του καλοκαιριού. So simple.

News 24/7

24MEDIA NETWORK