Χαμός με Μιράντα

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στα ισπανικά μμε για το μέλλον του αμυντικού της Ατλέτικο, Μιράντα. Οι μισοί των στέλνουν στην Μπαρτσελόνα και οι άλλοι μισοί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε το στόρι.

Χαμός με Μιράντα

Ο Ζοάο Μιράντα, πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετικά καλή σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας και όντας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας μέχρι και τον τελικό του Champions League. Όπως είναι λογικό λοιπόν, πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογο "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Σύμφωνα αρχικά με την ισπανική "As", o Μιράντα βρίσκεται πολύ κοντά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αναζητήσει στην Αγγλία το σχολείο που θα φοιτούν τη νέα χρονιά τα παιδιά του.

Χαμός με Μιράντα

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό θα φτάνει τα 30.000.000 ευρώ, με τον Φαν Χάαλ να έχει ζητήσει και ο ίδιος τον παίκτη προκειμένου να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα, Νεμάνια Βίντιτς.

Ωστόσο, το σίριαλ της μεταγραφής του Μιράντα έχει κι άλλο επεισόδιο. Η επίσης ισπανική "Marca", ανατρέπει το ρεπορτάζ της "As", θεωρώντας πως ο παίκτης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα και μάλιστα αρκετά ψηλά. Ο καταλανικός σύλλογος, έχει έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη εκφράζοντας του το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του.

Χαμός με Μιράντα

Η Ατλέτικο βέβαια, δεν διαπραγματεύεται την τιμή του 29χρονου Βραζιλιάνου, ζητώντας να καταβληθεί η ρήτρα των 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα πέρα από το Μιράντα εξετάζει και την περίπτωση του Μαρκίνιος για το χώρο της άμυνας, με τον αμυντικό της Παρί λογικά να αποχωρεί το καλοκαίρι, λόγω και των περικοπών που πρέπει να γίνουν εξαιτίας του Financial Fair Play που έχει ορίσει η UEFA. Ενώ για τη μεσαία της γραμμή "παίζει" ακόμα ένα όνομα παίκτη της Ατλέτικο, αυτό του Τούρκου, Αρντά Τουράν.

Διαβάστε ακόμη:

Στα σκαριά ανταλλαγή Άλβες - Μαρκίνιος

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Κρόος η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK