Ο Εβρά "κάρφωσε" τον Ρονάλντο για την... τελειομανία του!

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αρέσει να χάνει ούτε στο... πινγκ πονγκ. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ιστορία του Πατρίς Εβρά για τον τελειομανή σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Εβρά "κάρφωσε" τον Ρονάλντο για την... τελειομανία του!
ΑΡ

Οι ανέκδοτες ιστορίες του Πατρίς Εβρά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απ' την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχουν τελειωμό. Ήταν να μην ανοίξει το στόμα του...

Αυτή τη φορά, ο Γάλλος αμυντικός έφερε στο φως ένα ακόμη περιστατικό, που αν μη τι άλλο δείχνει την τελειομανία του "CR7" και συνάμα την άρνησή του να χάνει. "Έπαιζαν πινγκ-πονγκ με τον Φέρντιναντ και ο Κριστιάνο έχασε. Αστειευόμασταν μαζί του και έδειχνε πολύ ενοχλημένος".

Ποια ήταν η επόμενη κίνηση του Ρονάλντο; Ο Εβρά είπε στο "ITV": "Έστειλε τον ξάδερφό του να αγοράσει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ και έκανε προπόνηση στο σπίτι επί δύο εβδομάδες. Προκάλεσε τον Ρίο σε αγώνα μπροστά σε όλη την ομάδα και τον κέρδισε".

"Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και γι' αυτό δεν με εκπλήσσει που θέλει να κερδίσει μια ακόμη χρυσή μπάλα και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ένας "νευριασμένος" τύπος", ήταν τα λόγια του 37χρονου άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK