Ο Λουκάκου... ακύρωσε το VAR και έγινε ο πιο αγαπητός παίκτης!

Ο χαρισματικός σκόρερ Ρομέλου Λουκάκου "κέρδισε" βραβείο fair play στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Τυνησία. Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έπεσε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έσπευσε να ενημερώσει τον διαιτητή πως δεν υπάρχει τίποτα, την ίδια στιγμή που το VAR ήταν έτοιμο να λειτουργήσει (VIDEO).

Ο Λουκάκου... ακύρωσε το VAR και έγινε ο πιο αγαπητός παίκτης!

Ο Ρομέλου Λουκάκου εκτός από πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ (έχει τέσσερα γκολ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο) είναι και υπέρμαχος της δικαιοσύνης, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν εξυπηρετούν την ομάδα του.

Στο Βέλγιο - Τυνησία, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή κι ερχόμενος τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, Φαρούκ Μπεν Μπουστάφα έπεσε με υπόνοια πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση του 26' με το σκορ στο 2-1.

Ωστόσο, αντί να τρέξει σαν... τρελός στο διαιτητή, ζητώντας να συμβουλευτεί το VAR, έτρεξε προς τον άρχοντα του αγώνα για να του καταδείξει πως ο Μουσταφά δεν τον ανέτρεψε και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι!

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, δευτερόλεπτα πριν ο Βέλγος προβεί στη συγκεκριμένη πράξη, το VAR ήταν έτοιμο να λειτουργήσει για την επανεξέταση της επίμαχης φάσης.

Για τη συγκεκριμένη στιγμή του ματς, ο Ρομέλου Λουκάκου αποθεώνεται στα social media, αφού ο κόσμος ζητά να του δοθεί βραβείο μια και ήδη έχουμε δει άλλους μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου να... χτυπιούνται μπροστά στους ρέφερι όταν δεν καταφέρνουν να εκμαιεύσουν αυτό που θέλουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK