O πιο τρελός παίκτης του Football Manager!

Ένας 19χρονος Ιταλός, ο οποίος είναι φανατικός παίκτης του Football Manager δεν δίστασε να διανύσει 5.000 χιλιόμετρα προκειμένου να δει από κοντά την ομάδα που προπονεί στο δημοφιλές παιχνίδι! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του.

O πιο τρελός παίκτης του Football Manager!

Θυμάστε τον παίκτη του Football Manager που αποφάσισε να "τρέξει" για 1000 χρόνια το παιχνίδι, προκειμένου να δει πως θα διαμορφωνόταν ο χάρτης του ποδοσφαίρου; Πάνω λοιπόν που νομίζαμε πως ο συγκεκριμένος είναι ο πιο... τρελός παίκτης του δημοφιλούς παιχνιδιού, προέκυψε ο Αλεσάντρο Κολομπίνι!

Ο Κολομπίνι αποφάσισε να πάει την τρέλα του παιχνιδιού ένα βήμα πιο πάνω. Ο 19χρονος Ιταλός φοιτητής από το Λιβόρνο ήταν τόσο παθιασμένος με την ιρλανδική Ντέρι Σίτι την οποία προπονεί στο FM κι έτσι διένυσε 5.000 χιλιόμετρα για να την δει από κοντά!

Αλλά γιατί την Ντέρι Σίτι; Όπως δήλωσε ο ίδιος, ενημερωνόταν για τα πολιτικά στην Ιρλανδία από τα 16 του και μετά από μεγάλη έρευνα στις ομάδες της χώρας αποφάσισε να αναλάβει τις τύχες της Ντέρι, καταφέρνοντας να τη βγάλει μέχρι και στο Champions League.

Ωστόσο στην πραγματική ζωή δεν είναι ακριβώς ίδια τα πράγματα. Όταν βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας σε παιχνίδι κόντρα στην Λίμερικ, έγινε μάρτυρας μιας "λευκής ισοπαλίας" σε ένα αρκετά βαρετό ματς. Το highlight όμως του ταξιδιού του ήταν το αυτόγραφο που πήρε από τον επιθετικό της Ντέρι, Πάτρικ ΜακΈλενι, τον οποίο έβαλε να του υπογράψει σε ένα χαρτί στο οποίο είχε τυπώσει το προφίλ του στο Football Manager.

" Ο Πάντι με κοίταξε σαν εξωγήινο. Σκέφτηκε ότι ήμουν τρελός", δήλωσε ο φανατικός οπαδός του FM σε μέσο της πόλης. "Ήθελα να γνωρίσω τον παίκτη και ήθελα να του πω από κοντά πόσο με βοήθησε στο Manager. Του είπα πως ήμουν από την Ιταλία. Νομίζω δεν ήξερε πως να αντιδράσει, αλλά μου υπέγραψε και γέλασε".

Βέβαια όπως συνέχισε ο Κολομπίνι έφτασε μια μέρα η στιγμή που άφησε την αγαπημένη του Ντέρι. "Ήμουν στον πάγκο της τρία χρόνια. Την έφτασα στο Champions League, αλλά τότε ήρθε η Ρόμα και μου έκανε πρόταση. Όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως όταν σου κάνει πρόταση η Ρόμα, δεν μπορείς να πεις όχι".

Διαβάστε ακόμη:

Το 3015 η Βενεζουέλα θα έχει τα περισσότερα Μουντιάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK