Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Αυτές είναι οι ομάδες με τους πιο πιστούς οπαδούς στην Ευρώπη. Δες τους μέσους όρους εισιτηρίων τους που προκαλούν ίλιγγο!

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

"Στις χαρές και στις λύπες μαζί, μοναχά ... εσύ". Μπορεί να τραγουδάμε το συγκεκριμένο σύνθημα στα ελληνικά γήπεδα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού και στις χαρές και στις λύπες τα γήπεδα μας τις περισσότερες φορές είναι άδεια.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες που οι φίλαθλοι τους τηρούν ευλαβικά το παραπάνω σύνθημα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις 10 ομάδες που είχαν τον υψηλότερο μέσο όρο εισιτηρίων στην σεζόν που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαδίζει προς το τέλος της.

10-Νιούκαστλ, 50.402

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Η Νιούκαστλ τερμάτισε 15η στην φετινή Premier League, εξασφαλίζοντας την σωτηρία της λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Σαν να μην έφτανε αυτό, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν οι οπαδοί των "ανθρακωρύχων" είχαν ανοίξει πόλεμο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος δεν έκανε κάτι για να την βελτιώσει. Παρόλα αυτά, σχεδόν 50.000 άτομα παρακολουθούσαν κάθε εντός έδρας αγώνα της Νιούκαστλ.

9-Μαρσέιγ, 51.966

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Η Μαρσέιγ δεν έχει ούτε τα λεφτά της Παρί, ούτε τα λεφτά της Μονακό, ενώ τερμάτισε στην 4η θέση, βγαίνοντας αρκετές αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί της ήταν στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

8-Αμβούργο, 52.572

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Αν και το Αμβούργο είναι μία από τις παλιότερες και ιστορικότερες γερμανικές ομάδες, τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και είναι πολύ πιθανό να πέσει στη δεύτερη κατηγορία μιας και δίνει αγώνες μπαράζ για την παραμονή του στην Bundesliga. Οι φίλαθλοι του, όμως, δεν απογοητεύτηκαν στιγμή δίνοντας βροντερό παρόν σε κάθε τηου αγώνα.

7-Άρσεναλ, 59.996

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Η Άρσεναλ είναι παραδοσιακά ομάδα που προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, χωρίς ταυτόχρονα να κερδίζει τίτλους. Οι οπαδοί της, όμως, δεν πτοούνται και γεμίζουν το "Emirates" με την παραμικρή αφορμή.

6-Σάλκε, 61.553

GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 30:  Klaas Jan Huntelaar of FC Schalke 04 celebrates with team-mates after scoring his team's first goal during the UEFA Champions League group G match between FC Schalke 04 and NK Maribor at Veltins Arena on September 30, 2014 in Gelsenkirchen, Germany.  (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)
GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 30: Klaas Jan Huntelaar of FC Schalke 04 celebrates with team-mates after scoring his team's first goal during the UEFA Champions League group G match between FC Schalke 04 and NK Maribor at Veltins Arena on September 30, 2014 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Η Σάλκε αποτελεί σταθερή δύναμη στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια. Δεν παίρνει πρωτάθλημα, αλλά εξασφαλίζεις τουλάχιστον το εισιτήριο της Ευρώπης. Οι φίλοι της το γνωρίζουν και γεμίζουν τις εξέδρες του Veltins Arena.

5-Μπάγερν Μονάχου, 72.600

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Η Μπάγερν αποτελεί μακράν την καλύτερη ομάδα της Γερμανίας και μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι πάντοτε γεμάτο το Allianz Arena.

4-Ρεάλ Μαδρίτης, 73.227

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Κάθε χρονιά που η Ρεάλ δεν κερδίζει τουλάχιστον έναν τίτλο, είναι μια αποτυχημένη χρονιά. Ε και; Το Μπερναμπέου έσφυζε από κόσμο σε κάθε αγώνα της "Βασίλισσας", της οποίας κάθε αγώνας αποτελεί γιορτή.

3-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-75.336

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων

Η σεζόν 2013-14 βρήκε την Γιουνάιτεντ στην 7η θέση της Premier League. Ο Μόγιες έφυγε και την θέση του πήρε ο Φαν Χάαλ, ο οποίος μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα έβγαλε την ομάδα 4η, επιστρέφοντας την στα σαλόνια του Champions League. Παρά τα τόσα σκαμπανεβάσματα, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ήταν πάντα εκεί. Στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ.

2-Μπαρτσελόνα-76.227

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 18:  Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Club Leon at Camp Nou on August 18, 2014 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - AUGUST 18: Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Club Leon at Camp Nou on August 18, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Κι όμως! Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται δύο βήματα πριν από το τρεμπλ και παρόλα αυτά δεν βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

1- Μπορούσια Ντότμουντ-80.436

Οι ομάδες με τους καλύτερους Μ.Ο. εισιτηρίων
MARTIN ROSE

Αυτό που συμβαίνει με την συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει προηγούμενο. Οι φίλαθλοι της φτιάχνουν μερικά από τα καλύτερα κορεό στην Ευρώπη, δείχνουν την αγάπη τους στον Κλοπ με κάθε αφορμή και προφανώς γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο τους σε κάθε αγώνα, ακόμα και αν η ομάδα τους για μισό πρωτάθλημα ήταν κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Πηγή: toptenslides.com

Τα καλύτερα του Contra.gr:

Η επόμενη μέρα και η λίστα των αντι-Περέιρα

Κοντονής στο Contra.gr: "Εκδίδουν ανακοινώσεις και γελοιοποιούνται"

News 24/7

24MEDIA NETWORK