O Ροντρίγκες αποκάλυψε πως τον θέλει η... μισή Αργεντινή!

Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα αλλά ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Firentina's Gonzalo Rodriguez, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and Fiorentina, at Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Saturday, Jan 31, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro)
Firentina's Gonzalo Rodriguez, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Genoa and Fiorentina, at Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Saturday, Jan 31, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro) AP

Η Φιορεντίνα αποτελεί παρελθόν για εκείνον μετά από πέντε όμορφα χρόνια που πέρασε στο "Artemio Franchi" με τη μωβ φανέλα, όμως παρά το γεγονός ότι μένει ελεύθερος και είναι 33 ετών, μόνο εύκολο δεν είναι για τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Η πρόταση που του έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες είναι αρκετά καλή καθώς πρόκειται για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ, ωστόσο ο ίδιος δεν κρύβει ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να γυρίσει στην πατρίδα του ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν αρκετές προτάσεις τόσο από την Αργεντινή όσο και από την Ιταλία.

"Εάν ήταν στο χέρι μου θα παρέμενα στην Φιορεντίνα, αλλά είχα προβλήματα με κάποιον μέσα στο σύλλογο. Να παίξω στην Αργεντινή; Ναι, θα μου άρεσε.

Η Ράσινγκ Κλουμπ μου έκανε επίσημη πρόταση, όμως παίρνω το χρόνο μου για να αξιολογήσω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου", τόνισε ο έμπειρος σέντερ μπακ και πρώην αρχηγός της Φιορεντίνα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής "AM 590", και πρόσθεσε:

"Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα αλλά ξέρει πώς είναι το ποδόσφαιρο και θα με ακολουθεί πάντα. Υπάρχουν άλλες 2-3 ομάδες στην Αργεντινή που με έχουν ζητήσει.

Η Σαν Λορέντσο; Επικοινώνησαν πριν επτά μήνες με τον μάνατζέρ μου, από τότε δεν υπάρχει κάτι. Η ατμόσφαιρα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο ήταν πάντα ιδιαίτερη, πολύ διαφορετική σε σύγκριση με εκείνη που υπάρχει στην Ευρώπη".

Photo Credits: AP Photo/Tano Pecoraro

News 24/7

24MEDIA NETWORK