Τέλος ο Γεωργάτος από Ολυμπιακό

Αναπάντεχο "αντίο". Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη, το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

Τέλος ο Γεωργάτος από Ολυμπιακό

"Διαζύγιο" στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Οι Πειραιώτες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, γνωστοποίησαν ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα και του εύχονται επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργάτος είχε διευθυντικό ρόλο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον τελευταίο χρόνο απασχολείτο ενεργά και στην πρώτη ομάδα, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και του εύχεται επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες", αναφέρει η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε από το 2013, αναλαμβάνοντας πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα αυτό του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, στις 30 Ιουλίου του 2015, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γεωργάτο ως τον νέο της Αθλητικό Διευθυντή, θέση που υπηρέτησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Την 22α Ιουνίου του 2016, οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν το "διαζύγιο" με τον "Γκέο", χωρίς να γίνονται επίσημα γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δεν παρέλειψαν ωστόσο να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη συνέχεια στις μελλοντικές δραστηριότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάει Βαρκελώνη ο Ρομπέρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK