Όταν οι παίκτες "βάζουν χέρι" σε αντιπάλους τους

Κάποιοι παίκτες είναι τόσο παθιασμένοι για τη νίκη που κάνουν τα πάντα για να φτάσουν σε αυτή. Μερικοί, βέβαια, ξεπερνάνε τα επιτρεπόμενα μέσα, κάνοντας απρεπείς χειρονομίες σε αντιπάλους τους. Πάμε να δούμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν οι παίκτες "βάζουν χέρι" σε αντιπάλους τους

Με αφορμή την ενέργεια του Χάρα να βάλει το δάχτυλο του στον πισινό του Καβάνι στον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα μεταξύ της Χιλής και της Ουρουγουάης, βρήκαμε ανάλογες "σεξουαλικές παρενοχλήσεις" που έχουν γίνει στο παρελθόν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

-Χάρα Vs Σουάρες

Από ό,τι φαίνεται ο Χάρα έχει βεβαρυμένο "ποινικό μητρώο", αφού είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη ενέργεια πάλι με παίκτη της Ουρουγουάης. Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται η αψιμαχία του με τον Σουάρες, κατά τη διάρκεια της οποίας έπιασε τα γεννητικά όργανα του Ουρουγουανού.

-Βίνι Τζόουνς Vs Πολ Γκασκόιν

Όταν οι παίκτες "βάζουν χέρι" σε αντιπάλους τους
Τζόουνς

Η παραπάνω φωτογραφία αποτελεί μία από τις εμβληματικότερες στην ιστορία των καυγάδων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε ο Τζόουνς το άθλημα.

-Μίτσελ Vs Βαλντεράμα

Ανάλογο παρελθόν έχει και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού. Αν και στα χρόνια του στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και φημιζόταν για την ευγένεια του και τους τρόπους του, το παραπάνω βίντεο αποτελεί κομμάτι του ποδοσφαιρικού βιογραφικού του.

-Βολκάν

Τα "τυχερά" του είχε και ο Βολκάν. Ο Τούρκος τερματοφύλακας δέχθηκε ένα άγγιγμα από τον αντίπαλο επιθετικό στα γεννητικά του όργανα.

-Μουνίτις Vs Ρομπίνιο

Όταν οι παίκτες "βάζουν χέρι" σε αντιπάλους τους
Ρομπίνιο-Μουνίτις

Ο Μουνίτις αρπάζει τον Ρομπίνιο από τα "αχαμνά" σε ματς της Ρεάλ με την Σανταντέρ τη σεζόν 2006/07.

-Ράμος Vs Γιόχανσον

Ο Ράμος της ολλανδικής Ρόντα προσέφερε ένα "τρυφερό" άγγιγμα στον Γιόχανσον της Άλκμαρ.

-Παπασταθόπουλος Vs Μέσι

Όταν οι παίκτες "βάζουν χέρι" σε αντιπάλους τους
Παπασταθόπουλος-Μέσι INTIME SPORTS

Να και μια "τρυφερή" στιγμή με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Παπασταθόπουλος στην υπερπροσπάθεια του να μαρκάρει τον Μέσι -και το έκανε πάρα πολύ καλά- στο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Αργεντινή στο Μουντιάλ του 2010 στην Νότιο Αμερική, άγγιξε τον Μέσι σε ένα σημείο που δεν έπρεπε.

-Κάπου στη λατινική Αμερική

Στη λατινική Αμερική "βράζει" το αίμα των παικτών.

-bonus ράγκμπι

Σε αγώνα ράγκμπι παίκτης δεν είχε κανένα ενδοιασμό να πιάσει το "τσουτσούνι" αντιπάλου του.

Διαβάστε ακόμη:

Η προκλητική χειρονομία στον Καβάνι

Το χει ξανακάνει ο Χάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK