Όταν οι τραυματιοφορείς τα κάνουν "μαντάρα"

Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι προτιμότερο για έναν τραυματισμένο ποδοσφαιριστή να περάσει μόνος του εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά να τον μεταφέρουν οι τραυματιοφορείς. Με αφορμή τον τραυματιοφορέα στον ΑΕΛ-Εργοτέλης βρήκαμε όλες εκείνες τις φορές που οι τραυματιοφορείς έγιναν (αρνητικοί) πρωταγωνιστές ενός αγώνα.

Όταν οι τραυματιοφορείς τα κάνουν "μαντάρα"

Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι τραυματιοφορείς σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα περνάνε απαρατήρητοι, όπως και οι γιατροί ή οι φυσιοθεραπευτές των ομάδων. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις όπως αυτή του παιχνιδιού του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εργοτέλη, όπου οι τραυματιοφορείς όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητοι, αλλά ήταν οι (αρνητικοί) πρωταγωνιστές του αγώνα.

Με αφορμή το παραπάνω σκηνικό, βρήκαμε εκείνες τις περιπτώσεις που οι τραυματιοφορείς έχουν πρωταγωνιστήσει για διαφορετικούς λόγους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φορείο-πινακίδα

Ελλείψει φορείου σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι παίκτες πήραν μια διαφημιστική ταμπέλα για να μεταφέρουν τον συμπαίκτη τους εκτός αγωνιστικού χώρου.

Φορείο-πόρτα

Καλό το φορείο-πινακίδα, αλλά στο εξωτερικό έχουν πάει ένα βήμα πιο μπροστά την μεταφορά τραυματιών, αφού πλέον χρησιμοποιούν πόρτες ως φορεία.

Τρύπησε το φορείο

Βεβαρημένο "ποινικό μητρώο" έχει η ΑΕΛ, αφού από ό,τι φαίνεται ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τα φορεία.

Τραυματιοφορέας-"Γκούφι"

Ο τραυματιοφορέας σήκωσε το φορείο και έβαλε κατά λάθος το κεφάλι του τραυματισμένου παίκτη στον πισινό του.

Τραυματιοφορέας-"Γκούφι 2"

Από ό, τι φαίνεται οι τραυματιοφορείς στην Βραζιλία δεν το έχουν καθόλου.

Τραυματιοφορέας-"Γκούφι 3"

Τελικά, μερικές φορές είναι προτιμότερο ο τραυματίας να βγαίνει μόνος του από το γήπεδο. Δώστε βάση στον τρόπο που ο συγκεκριμένος τραυματιοφορέας έχει πιάσει το φορείο.

Τραυματιοφορέας-"Γκούφι 4"

Αυτό πρέπει να πόνεσε.

Μηχανοκίνητη καρότσα

Μια ρουμάνικη ευρεσιτεχνία.

Βιαστικός τραυματιοφορέας

Από την βιασύνη του κατάφερε να τραυματίσει ακόμα περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK