Πόσους αγώνες μπορείς να streamάρεις ταυτόχρονα από το σπίτι σου;

Φέτος όλα τα γήπεδα της Ευρώπης παίζουν μπάλα στο δωμάτιό σου.

Πόσους αγώνες μπορείς να streamάρεις ταυτόχρονα από το σπίτι σου;

Ωραία η καλοκαιρινή άδεια. Χωρίς άγχη, έγνοιες, υποχρεώσεις. Ίσως από τις ελάχιστες ημέρες του χρόνου που δεν σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα της ομάδας σου. Κι αυτό γιατί πολύ απλά δεν αγωνίζεται η ομάδα σου.

Τι γίνεται όμως όταν επιστρέψεις στην καθημερινότητα από τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη; Όταν γυρίσεις σπίτι και θέλεις να απολαύσεις τους αγώνες της ομάδας σου στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη; Όταν θα θέλεις να δεις εκτός από ελληνικό, ισπανικό, αγγλικό και ιταλικό ποδόσφαιρο; Ειδικά το τελευταίο, τώρα που και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κλωτσάει τη μπάλα στο Τορίνο;

Εκεί τα πράγματα είναι σκούρα και χρειάζεσαι ένα γερό συμπαίκτη για να τα καταφέρεις. Έναν συμπαίκτη, όπως το COSMOTE Fiber ας πούμε, που είναι το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα. Και τώρα φτάνει έως την πόρτα σου! Γιατί μόνο με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 Mbps & 200 Mbps μπορείς να streamάρεις ταυτόχρονα πολλούς διαφορετικούς αγώνες και να μην χάσεις δευτερόλεπτο.Τι κι αν η σέντρα των ομάδων που υποστηρίζεις σε τρεις διαφορετικές χώρες είναι την ίδια ακριβώς ώρα; Τι κι αν παράλληλα με τα παιχνίδια, θέλεις να ανεβάζεις φωτογραφίες στα social media, αλλά και να κατεβάζεις τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς; Και πάλι no prob.

Πόσους αγώνες μπορείς να streamάρεις ταυτόχρονα από το σπίτι σου;

Η οπτική ίνα έρχεται 100% μέχρι την πρίζα του σπιτιού σου κι έτσι uploading/downloading και streaming σε ταχύτητες που – μέχρι πρότινος- φάνταζαν εξωπραγματικές, γίνονται η νέα σου πραγματικότητα.

Με το Fiber to the Home της COSMOTE να τρέχει σε ασύλληπτες ταχύτητες μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά σε χρόνο dt. Έτσι, αν χάσει η ομάδα σου, τουλάχιστον θα μπορείς ταχύτατα να παρηγορηθείς βλέποντας κάτι άλλο online.

Τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομή FTTH είναι διαθέσιμα σρχικά, σε συγκεκριμένες περιοχές των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλαμάτας με στόχο τη σταδιακή επέκταση της διάθεσής τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν πιο οικονομικά τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, με επιδότηση μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

Ψήθηκες για τρελές ταχύτητες; Τσέκαρε το COSMOTE Fiber to the Home και κάνε φέτος το σπίτι σου το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK