Ο Γερμανός διαιτητής του χθεσινού αγώνα (8/3) προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με τις αποφάσεις του. Άλλοι μιλάνε για "σφάξιμο" των Παριζιάνων με τις αποφάσεις που πήρε ο κύριος Αφτεκίν, άλλοι για τις "σωστές" αποφάσεις του Γερμανού ρέφερι.

Από την Τετάρτη όλος ο πλανήτης πανηγυρίζει μαζί με την Μπαρτσελόνα για το απίστευτο κατόρθωμά της. Ένα έπος που αποδεικνύει την κυριαρχία των καταλανών απέναντι στους Παριζιάνους, κάτι που έρχονται να αποδείξουν και οι αριθμοί.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Ροναλντίνιο επισκέφτηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη το 2001. Τι είπε για την αγάπη του κόσμου και την Μονακό του Ζαρντίμ που δεν θα ξεχάσει ποτέ (VIDEO).

Ο Ζινολά έπαθε... Καλιτζάκη

Τελ. ανανέωση : 19/12/16 16:59

Κριτική δεν ασκούν μόνο οι Έλληνες παλαίμαχοι, αλλά και οι Γάλλοι. Το -ήπιων τόνων- ξέσπασμα του Νταβίντ Ζινολά για την αγωνιστική κρίση της Παρί Σεν Ζερμέν έφερε στο μυαλό τον Γιάννη Καλιτζάκη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο αλλά θα χρειαστεί να... ματώσει οικονομικά αν θέλει να μετακομίσει ο Βραζιλιάνος στο Παρίσι μέσα στο 2017.