Πως οι... Κινέζοι πληρώνουν το ντεμπούτο του Γκιγκς στην Ουαλία

Ο Ράιαν Γκιγκς ανέλαβε προπονητής της Ουαλίας και το ντεμπούτο του στον πάγκο θα το κάνει τον ερχόμενο Μάρτιο. Το σκηνικό αυτό θα πληρωθεί 1,5 εκατ. ευρώ από την κινεζική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αλλά με ρήτρες.

Πως οι... Κινέζοι πληρώνουν το ντεμπούτο του Γκιγκς στην Ουαλία
Giggs

Στις 22 Μαρτίου η εθνική ομάδα της Ουαλίας θα ταξιδέψει στην Κίνα για να συμμετέχει σ' ένα τουρνουά που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί και το επίσημο ντεμπούτο του Ράιαν Γκιγκς ως πρώτου προπονητή των "δράκων" και μάλιστα η όλη φάση θα κοστίσει στους διοργανωτές 1.500.000 ευρώ!

Όμως, οι Κινέζοι δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα εάν πρώτα δεν τηρηθούν κάποιες δεσμεύσεις από πλευράς Ουαλίας...

Δηλαδή, σε περίπτωση που στην αποστολή για Κίνα δεν υπάρχει ο Άρον Ράμσεϊ, τότε οι Ουαλοί από το συμφωνημένο ποσό θα λάβουν 50.000 λίρες λιγότερες.

Εάν πάλι δεν δουν στο αεροπλάνο τον Μπέιλ, τότε η ταρίφα θα είναι διπλή και το ταμείο θα γράψει μείον 100.000 λίρες.

Οπότε, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς οι Κινέζοι πληρώνουν 1,5 εκατ. ευρώ ουσιαστικά για να δουν τρία άτομα. Ο πρώτος είναι ο Γκιγκς, που χωρίς αυτόν δεν γίνεται και τους Μπέιλ - Ράμσεϊ που είναι οι δύο πιο γνωστοί παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK