ΑΝΤΑΡΣΙΑ: Δεν θέλουν Σαμπάολι με Νιγηρία οι παίκτες!

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή και την Αγγλία αποκαλύπτουν πως οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινής ζήτησαν να απομακρυνθεί από τον πάγκο της "αλμπισελέστε" ο Χόρχε Σαμπάολι ΑΜΕΣΑ. Τόσο άμεσα ώστε να μην κάτσει στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με τη Νιγηρία.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ: Δεν θέλουν Σαμπάολι με Νιγηρία οι παίκτες!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην εθνική Αργεντινής μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Κροατία.

Τα τρία γκολ του Μόντριτς και της παρέας του... ζάλισαν την "αλμπισελέστε" και ειδικότερα τους ποδοσφαιριστές οι οποίο φέρονται να ζητούν εδώ και τώρα το... κεφάλι του "ηθικού αυτουργού" της κάκιστης εικόνας του συνόλου, Χόρχε Σαμπάολι!

Αργεντίνικα και βρετανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως οι παίκτες επιθυμούν την απομάκρυνση του 58χρονου προπονητή τους, όχι μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά άμεσα!

Κι όταν λέμε άμεσα εννοούμε μέχρι την επόμενη Τρίτη που η Αργεντινή θα τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς τω ομίλων κόντρα στη Νιγηρία, προσπαθώντας να προκριθεί στην επόμενη φάση!

Μάλιστα, στην Αργεντινή επισημαίνουν πως ο Μέσι και η παρέα του έχουν επιλέξει και τον "διάδοχο" του Σαμπάολι που βρίσκεται εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στον πάγκο θέλουν να τους καθοδηγήσει απέναντι στους "σούπερ αετούς" ο τιμ μάνατζερ Χόρχε Μπουρουτσάγα.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK