"Brexit" στους διαιτητές του Μουντιάλ!

Η Μεγάλη Βρετανία θα... απουσιάζει από τους πίνακες των διαιτητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Γιατί τους έδειξε η FIFA την πόρτα της εξόδου; Κακοί διαιτητές ή κάτι άλλο; Διαβάστε το παρακάτω στόρι (PHOTO).

"Brexit" στους διαιτητές του Μουντιάλ!
AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Είναι πλέον επίσημο! Έπειτα από το μακρινό 1938, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα έχει την εκπροσώπηση γηγενών διαιτητών σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η Διευθύνουσα Αρχή της FIFA, έφερε στο "φως" της δημοσιότητας τη λίστα με τις 36 "σφυρίχτρες" και τους 63 βοηθούς του Μουντιάλ της Ρωσίας, και όπως διαπιστώνεται, πουθενά δεν αναγράφονται ονόματα από τη Μεγάλη Βρετανία.

Έγινε επίσης γνωστό ότι ο μοναδικός διαιτητής από το Νησί που βρισκόταν στη σχετική λίστα, ήταν ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος, όμως, παραχώρησε αλλού τη θέση του γιατί από την περυσινή σεζόν βοηθάει στην αναβάθμιση του τομέα της διαιτησίας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως θα δείτε και στην λίστα που ακολουθεί, την Ευρώπη θα εκπροσωπήσουν διαιτητές από την Γερμανία, την Τουρκία, της διοργανώτριας Ρωσίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ιταλίας, της Σλοβενίας και της Γαλλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ

"Brexit" στους διαιτητές του Μουντιάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK