Δύο χρόνια πριν οπαδός, τώρα βασικός στην εθνική Αγγλίας!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι αυτό που λέμε σταρ του ποδοσφαίρου, ωστόσο τώρα με τις νίκες της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίρνει κι αυτός τα πάνω του. Ο στόπερ της Λέστερ, πάντως, έχει μία φοβερή ιστορία να τον ακολουθεί γιατί δύο χρόνια πριν -στα 23- του ήταν ένας απλός... οπαδός των "λιονταριών" (PHOTOS).

Δύο χρόνια πριν οπαδός, τώρα βασικός στην εθνική Αγγλίας!

Ο 25χρονος, άγνωστος για πολλούς Χάρι Μαγκουάιρ ήταν βασικός στα πρώτα δύο ματς της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ποδοσφαιριστής της Λέστερ, στα 25 του χρόνια έχει ανέβει πολύ, αφού από το Γενάρη μέχρι σήμερα εκτόξευσε τις μετοχές κατά 10.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt (αξία 25.000.000 ευρώ).

Ας κάνουμε όμως λίγο στην άκρη τα λεφτά, τα συστήματα και τις νίκες.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ "ανέβασε" στα social media δύο φωτογραφίες που τους ποδοσφαιρόφιλους και τους ονειροπούλους σίγουρα θα τους συγκινήσουν!

Μόλις πριν από δύο χρόνια ο 23χρονος τότε Χάρι, παρέα με τους κολλητούς του πήγε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της εθνικής Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σήμερα, ο ύψους 1μ94 στόπερ είναι παίκτης των "λιονταριών", μόνο που τώρα, όπως γράφει το sportbible πλήρωσε τα έξοδα των κολλητών του (η ίδια παρέα ακριβώς) και τους έφερε στη Ρωσία για να τον δουν να παίζει!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK