Οι 6 επιθετικοί που δεν φανταζόσουν ότι θα χάσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Έξι παροπλισμένα "κανόνια" θα δουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας από τον καναπέ του σπιτιού τους. Διαβάστε ποιοι είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί που έφαγαν... πόρτα από τις εθνικές τους. Τι έκαναν φέτος, ποιοι... πλήρωσαν τις μεγάλες μεταγραφές;

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson) AP IMAGE

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές ανακοινώνουν τις αποστολές με τους εκλεκτούς τους που θα ταξιδέψουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αρκετοί εξ αυτών επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός ποδοσφαιριστές που σηκώνουν... σκόνη γύρω απ' το όνομά τους ή για τα πολλά γκολ που πετυχαίνουν ή για τον ατίθασο χαρακτήρα τους.

Μαζέψαμε έξι τέτοιες περιπτώσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

Μάουρο Ικάρντι: Ο Αργεντινός σταρ της Ίντερ σκόραρε φέτος 29 γκολ, ωστόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα ταξιδέψει καθώς στην πατρίδα του θεωρούν δεδομένο ότι ο Σαμπάολι τον έχει εκτός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάουρο Ικάρντι, πέρα από τα 29 τέρματα δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πετύχει και κάποια τεράστια μεταγραφή πάνω από 100.000.000 ευρώ.

Άλβαρο Μοράτα: Εκτός Μουντιάλ αποφασίστηκε να μείνει και ο Αλβάρο Μοράτα. Ο Ισπανός πήρε πανάκριβη μεταγραφή στην Τσέλσι, όμως η Αγγλία δεν του... κόλλησε αφού έμεινε στα 15 γκολ. Το γεγονός αυτό σίγουρα έπεξε ρόλο στο να πάει διακοπές νωρίτερα εφέτος.

Καρίμ Μπενζεμά: Ο Καρίμ ό,τι και να κάνει βρίσκεται εκτός πλάνων της Γαλλίας. Φέτος σκόραρε 11 γκολ, μοιράζοντας και 12 ασίστ, ενώ θα παίξει και στον τελικό του Champions League. Η Γαλλία διαθέτει ποιότητα μπροστά, αλλά όση και να είναι αυτή, η απουσία του Μπενζεμά προκαλεί αίσθηση.

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Είχε τραυματισμό, έβαλε μόλις 4 γκολ, αλλά ο Ζλάταν είναι Ζλάταν. Για τον εκλέκτορα της εθνικής Σουηδίας το "βαρύ" όνομα του σταρ των Γκάλαξι δεν ήταν αρκετό για να τον πάρει μαζί του στη Ρωσία, έστω κι αν δεν έχει κανέναν παίκτη στις επιλογές του που έστω να πλησιάζει σε ποιότητα το "λιοντάρι".

Αλεξάντρ Λακαζέτ: Ο πρώην ηγέτης της Λιόν έκανε το μεγάλο βήμα στην Άρσεναλ, όμως αυτή η μεταγραφή του... κόστισε ένα Μουντιάλ. Ο 27χρονος φορ άργησε να προσαρμοστεί και με τα 17 του γκολ δεν έπεισε ότι άξιζε μία θέση στο ποιοτικό ρόστερ των "τρικολόρ".

Αντονί Μαρσιάλ: Έργο... Μουρίνιο το κόψιμο του Αντονί Μαρσιάλ από την εθνική Γαλλίας. Γύρω από τ' όνομα του 21χρονου επιθετικού γίνεται χορός εκατομμυρίων, καθώς θα φύγει από την Μάντσεστερ και αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται γι' αυτόν. Φέτος βρήκε δίχτυα 11 φορές, μοίρασε και 9 ασίστ. Στο Μουντιάλ δεν επιλέχθηκε, το καλοκαίρι πάντως θα σηκώσει... θύελλες αφού Ρεάλ,Γιουβέντους, Τότεναμ, Άρσεναλ παρουσιάζονται ήδη να δίνουν "μάχη" για χάρη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK