Ένας πρώην "ερυθρόλευκος"... πλήγωσε τον Μέσι!

Οι μαχητικοί Ισλανδοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν κατά της ισχυρότερης Αργεντινής μ' ένα πρώην... δικό μας παιδί που εφέτος σε 23 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 12 φορές αγωνιζόμενος στην Μπουντεσλίγκα.

Ένας πρώην "ερυθρόλευκος"... πλήγωσε τον Μέσι!

Δια ποδός Άλφρεντ Φινμπόγκασον "πληγώθηκε" η παρέα του Λιονέλ Μέσι στο Αργεντινή - Ισλανδία.

Οι "γκαούτσος" προηγήθηκαν με τον Αγουέρο στο 19', ωστόσο οι μάχιμοι Ισλανδοί βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσα πέντε αργότερα.

"Δράστης", ο πρώην "ερυθρόλευκος" που αγωνίζεται πλέον στην Άουγκσμπουργκ. Εφέτος μάλιστα ο Ισλανδός στράικερ σε 23 συμμετοχές σκόραρε 12 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Ο 29χρονος είχε έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του '15, αλλά το Γενάρη επέστρεψε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Ισπανοί τον παραχώρησαν εκ νέου στους Γερμανούς, δανεικό, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2016 τον έκαναν δικό τους έναντι 4.000.000 ευρώ.

Το γκολ του έμελλε να ορίσει τη μοίρα του αγώνα στην πρεμιέρα του ομίλου, καθώς η Ισλανδία πήρε το 1-1 χάρις και στο χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε το γκολ του "Φίνμπο":

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK