H "μάχη" για τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ άρχισε νωρίς!

Τα "βαριά όπλα" των εθνικών ομάδων -πλην μερικών εξαιρέσεων- άρχισαν να... βομβαρδίζουν τις αντίπαλες εστίες και παρέα με την αγωνία του νικητή της διοργάνωσης αρχίζει να κορυφώνεται κι αυτή του γκολεαδόρ που θα λάβει το βραβείο του πρώτου σκόρερ.

England's Harry Kane, foreground right, celebrates after scoring his side's opening goal against Tunisia during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
England's Harry Kane, foreground right, celebrates after scoring his side's opening goal against Tunisia during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η Αγγλία επικράτησε της Τυνησίας χάρη στον πιο χαρισματικό σκόρερ του Νησιού, τον "Βασιλιά" Χάρι Κέιν.

Ο κάπτεν των "λιονταριών" έβγαλε την ομάδα του από τα... ζόρια με δύο προσωπικά του γκολ με το τελευταίο, μάλιστα, να επιτυγχάνεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Το σόου του "μπόμπερ" της Τότεναμ σήμανε και την αρχή της "μάχης" μεταξύ των κορυφαίων εκτελεστών του πλανήτη για το βραβείο του πρώτου των πρώτων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χωρίς να έχουν μπεί ακόμη στο... κόλπο οι Μέσι και Σαλάχ, παρότι έπαιξαν την πρώτη αγωνιστική, της φάσης των ομίλων, αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που προηγείται στη σχετική λίστα μετρώντας μάλιστα 3 γκολ! Ο Πορτογάλος σταρ με το χατ-τρικ κόντρα στην Ισπανία έπιασε κορυφή με το... καλημέρα, στοχεύοντας στην κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ.

Μόνο που στο κατόπι του βρίσκονται ήδη τρεις επίσης προικισμένοι "φονιάδες" και μία "έκπληξη", έχοντας σκοράρει ήδη από δύο γκολ. Λουκάκου, Ντιέγκο Κόστα, Κέιν και Τσερίσεβ με τον Ρώσο να κάνει φοβερά πράγματα στην πρεμιέρα απέναντι στους Σαουδάραβες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, το... Χρυσό Παπούτσι είχε κατακτήσει ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες με 6 γκολ, ενώ κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών είναι ο Κλόζε με συνολικά 16 τέρματα σε 24 παιχνίδια.

Όλοι οι σκόρερ μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι οι εξής:

Κριστιάνο Ρονάλντο: 1 αγώνας, 3 γκολ

Χάρι Κέιν: 1 αγώνας, 2 γκολ

Ρομελού Λουκάκου: 1 αγώνας, 2 γκολ

Ντιέγκο Κόστα: 1 αγώνας, 2 γκολ,

Ντένις Τσερίτσεβ: 1 αγώνας, 2 γκολ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΙΝ

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK