Ο Μαραντόνα πικάρει τώρα τους Άγγλους μέσω VAR!

Αμετανόητος για το γκολ του, υπέρμαχος του συστήματος VAR. Ο Μαραντόνα συνεχίζει να "προκαλεί" με τις δηλώσεις του, θυμίζοντας στους Άγγλους το "χέρι του Θεού"...

Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP IMAGE

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχοντας μείνει στην ιστορία για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 1986.

Ο Αργεντινός είχε παραδεχτεί τότε μετά το ματς πως σκόραρε λίγο με το κεφάλι του Μαραντόνα και λίγο με το χέρι του Θεού, όπως και ονομάστηκε μετέπειτα το γκολ, φοβούμενος παράλληλα ότι ο διαιτητής Αλί Μπενακέρ θα το ακύρωνε.

Ερωτούμενος από την ιστοσελίδα Omnisport για το τι θα γινόταν αν βρισκόταν σε λειτουργία το VAR, το οποίο θα ισχύσει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά, ο παλαίμαχος άσος της Νάπολι ανέφερε " Τίποτα, Θα πήγαινα ενάντια στο VAR".

Παρόλα αυτά, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ της επιπλέον βοήθειας που προσφέρει η τεχνολογία στους διαιτητές, αναιρώντας αυτόματα τον ίδιο του τον εαυτό.

" Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι "αποκομμένο" από τη τεχνολογία, καθώς αυτή βρίσκεται παντού".

Μπορεί δηλαδή ο "Ντιεγκίτο" να τάσσεται υπέρ του βοηθητικού ριπλέι για τους διαιτητές σε περιπτώσεις αμφιλεγόμενων γκολ ή οφσάιντ, όμως δεν αμφισβητεί το τέρμα που πέτυχε πριν από 32 χρόνια, συνεχίζοντας έτσι να δείχνει αμετανόητος και να προκαλεί τους Άγγλους φιλάθλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK