O Μπεργκ πήγε για δηλώσεις και τον... κυνηγούν για ντόπινγκ

Πρόβλημα από το πουθενά για τον Μάρκους Μπεργκ που κινδυνεύει να τιμωρηθεί λόγω ντόπινγκ κατόπιν καταγγελίας ενός ελεγκτή της FIFA. Δεν αγχώνεται ο Σουηδός φορ και δηλώνει πως πρόκειται για γελοιότητα.

Sweden's Marcus Berg, left, fights for the ball with South Korea's Jang Hyun-soo during the group F match between Sweden and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Μάρκους Μπεργκ AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το Σουηδία-Γερμανία κληρώθηκε για να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ. Ωστόσο ο ίδιος πριν μπει στη διαδικασία προτίμησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ο αρχηγός της αποστολής των Σουηδών, Λάσε Ριχτ ζήτησε από τον αρμόδιο της FIFΑ να τους ακολουθήσει μέχρι το χώρο των δηλώσεων κι έπειτα να πάνε για τον έλεγχο.

Προτού όμως συμβούν όλα αυτά εμφανίστηκε ένας ελεγκτής, ακύρωσε όλες τις ενέργειες και τώρα (πήγε by the book)... τρέχει τον πρώην φορ του Παναθηναϊκού.

Στη Σουηδία γράφουν πως ο παίκτη κινδυνεύει με τιμωρία, αλλά στην εθνική ομάδα επιμένουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ χαρακτήρισε αυτό που ζει... γελοιότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK