Ο πιο "φτωχός" προπονητής του Μουντιάλ έκανε το "θαύμα" του

Ο 8ος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξελίσσεται σε "παραμύθι για Σταχτοπούτες" μετά το 2-1 της Σενεγάλης επί της Πολωνίας και το 2-1 των Ιαπώνων στο ματς με τους Κολομβιανούς. Τη δική του ιστορία στο συγκεκριμένο γκρουπ γράφει ο πιο "φτωχός" κόουτς του Μουντιάλ.

Ο πιο "φτωχός" προπονητής του Μουντιάλ έκανε το "θαύμα" του

Αλιού Σισέ τ' όνομά του και στα 42 του χρόνια ηγείται της ταλαντούχας Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την Τρίτη (19/6), μάλιστα, πέτυχε και την πρώτη του νίκη κόντρα στο ένα εκ των δύο φαβορί του ομίλου την Πολωνία με 2-1.

Ο 42χρονος Αλιού που το 2002 ήταν παίκτης και αρχηγός της εξαιρετικής Σενεγάλης που είχε κερδίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία κι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι ο πιο "φτωχός" προπονητής της διοργάνωσης!

Στη σχετική λίστα που κυκλοφόρησε στα μίντια, ο Αλιού Σισέ που κάποτε είχε ακουστεί ως παίκτης και για την ΑΕΚ φαίνεται να αμείβεται με 200.000 ευρώ. Ο προηγούμενος του που είναι ο προπονητής της Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς είναι... πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK