Οδηγίες για το Μουντιάλ από τον Ρώσο αρχιχούλιγκαν. Ποιοι πρέπει να προσέχουν...

Σε δηλώσεις σοκ προέβη ο αυτοαποκαλούμενος αρχηγός των Ρώσων χούλιγκαν, Αλεξάντερ Σπρίγκιν. Το Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ασφαλές στο ρώσικο έδαφος αν ακολουθηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες του αρχιχούλιγκαν. Ποιοι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα;

Οδηγίες για το Μουντιάλ από τον Ρώσο αρχιχούλιγκαν. Ποιοι πρέπει να προσέχουν...

Ποιοι είναι οι " εχθροί" της Ρωσίας που πρέπει να φυλάξουν τα νότα τους αν... τολμήσουν να πάνε στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι; Ο αυτοαποκαλούμενος αρχηγός των Ρώσων χούλιγκαν, Αλεξάντερ Σπρίγκιν εξέδωσε οδηγίες και κανόνες συμπεριφοράς για τους επίδοξους ταξιδιώτες που ανήκουν σε ειδικές ομάδες... αντιπάλων της ρώσικης κουλτούρας.

" Όλοι ανησυχούν, σε βαθμό υστερίας για την ασφάλεια στο Μουντιάλ επί ρωσικού εδάφους. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι τεράστια, πρώτα απ' όλα" είπε αρχικά ο Σπρίγκιν και στη συνέχεια ξεδίπλωσε το μανιφέστο του : "Από εκεί και πέρα, οι παραδοσιακοί εχθροί μας, οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Μουντιάλ. Υπάρχουν όμως οι εχθροί των αδερφών μας Σέρβων, οι Κροάτες που ωστόσο δεν θα εξασφαλίσουν βίζα για να ταξιδέψουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον."

Υπάρχει και συνέχεια: " Οι οργανωμένοι Ρώσοι χούλιγκαν θα είναι συγκεντρωμένοι σε Ουκρανούς και Κροάτες, κι όχι τόσο σε Γάλλους και Άγγλους. Έχουμε ξεχάσει τους Βρετανούς, αλλά μπορεί αυτοί να μην ξέχασαν τα επεισόδια στη Μασσαλία. Όσον αφορά τους Γάλλους, προσωπικά θα τους υποδεχτώ αλλά αν θέλουν φασαρία καλύτερα να γίνει σε επίπεδο συλλόγων σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση."

ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

"Μην φέρνεται τον ρατσισμό εκεί που δεν υπάρχει. Στη Ρωσία δεν υπάρχει ρατσισμός, γιατί εμείς ποτέ δεν είχαμε σκλάβους και αποικίες. Οι μαύροι είναι τόσο σπάνιοι εδώ που μας προκαλούν ενδιαφέρον. Μαύροι, άσπροι, κίτρινοι και κόκκινοι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι."

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Κανόνες συμπεριφοράς, σύμφωνα με τον Σπρίγκιν υπάρχουν και για τους γκέι που θέλουν να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ: "Οι γκέι πρέπει να σεβαστούν την κουλτούρα και τη χώρα μας. Έλα με τον φίλο σου, μείνετε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά μην ανταλλάξετε φιλιά ή να κρατάτε ο ένας τον άλλο από το χέρι στην Κόκκινη Πλατεία."

News 24/7

24MEDIA NETWORK