Ούτε ο... Πούτιν πίστευε πως η Ρωσία θα βρει τον δικό της... Ρονάλντο!

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας έχει αμφισβητηθεί όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στον όμιλό της έκανε... πλάκα και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κι άλλο γκολ ο Τσερίσεβ που "έπιασε" τον Κριστιάνο.

Ούτε ο... Πούτιν πίστευε πως η Ρωσία θα βρει τον δικό της... Ρονάλντο!

Πεντάρα στη Σαουδική Αραβία, τριάρα στην Αίγυπτο και η οικοδέσποινα Ρωσία πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσέρτσοβ "καθάρισε" εύκολα τον Σαλάχ, τον Ουάρντα και τους συμπαίκτες τους, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον σταρ της Λίβερπουλ που δεν πατούσε καλά, προερχόμενος από τραυματισμό.

Για τη Ρωσία, πάντως, η πρόκριση αποτελεί μεγάλη επιτυχία αφού τα τελευταία χρόνια ο Τύπος της χώρας δεν έχει στηρίξει καθόλου το σύνολο, γράφοντας μάλιστα αρκετές φορές υποτιμητικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά το ματς, η "Κόκκινη Αρκούδα" προηγήθηκε με αυτογκόλ του Φατί και βρήκε άλλα δύο γκολ από τους Τσερίσεβ και Τζιούμπα. Το μόνο που κατάφεραν οι Αιγύπτιοι ήταν μειώσουν με πέναλτι του Σαλάχ σε 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσερίσεβ έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο με τρία τέρματα. Την Τετάρτη (20/6) θα κάνει την προσπάθεια του να αποσπαστεί ο σπουδαίος Πορτογάλος με αντίπαλο το Μαρόκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK