Το post του Κρος μετά τη γκολάρα θύμισε... Πρωτοψάλτη

Ο Τόνι Κρος έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εθνικής Γερμανίας, δίνοντάς της... ζωή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας στις καθυστερήσεις κατά της Σουηδίας για την ανατροπή (2-1). Ο άσος της Ρεάλ περιέγραψε το συναίσθημα με δυο λόγια που θύμισαν παλιό ελληνικό τραγούδι!

Το post του Κρος μετά τη γκολάρα θύμισε... Πρωτοψάλτη

Ο αντί-σταρ Τόνι Κρος έχει κάνει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να μιλάει για εκείνον, καθώς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ γλύτωσε (;) την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία από το... κάζο του αποκλεισμού στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά την επιτυχία, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης απασφάλισε τονίζοντας με δηλώσεις του πως κάποιοι στη Γερμανία θα ήταν χαρούμενοι εάν τα "Πάντσερ" έμεναν εκτός Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο 28χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί... χτυπώντας και μέσω social media, συγκεκριμένα στο Facebook.

"Ανέβασε", λοιπόν, μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς μετά την ανατροπή και τη συνόδευσε με δύο λέξεις που θύμισαν το στοίχο παλιού ελληνικού τραγουδιού.

Ένα άσμα που "κολλάει" 100% στη φάση που περνούν οι Γερμανοί από εχθές το βράδυ: " Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί " τραγούδησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το ίδιο ποστάρισμα έκανε και ο Κρος: " still alive... "

ΤΟ POST ΤΟΥ ΚΡΟΣ:

Το post του Κρος μετά τη γκολάρα θύμισε... Πρωτοψάλτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK