Τραγικός ερασιτεχνισμός στην Αργεντινή του Μέσι! Δεν... μιλάνε στον Σαμπαόλι

Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά ομοσπονδιακός προπονητής και ειδικά ομάδας επιπέδου Αργεντινής να περιμένει τους παίκτες του για προπόνηση, ενώ εκείνοι έχουν ενημερωθεί ότι το πρόγραμμα έχει αλλάξει και ξεκουράζονται στο ξενοδοχείο.

Τραγικός ερασιτεχνισμός στην Αργεντινή του Μέσι! Δεν... μιλάνε στον Σαμπαόλι

"Κοκομπλόκο" έχουν πάθει στην εθνική Αργεντινής σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα, αφού παίκτες, προπονητής και επιτελείο φέρονται να μην κατάφεραν να συνεννοηθούν για την ώρα της προπόνησης τη Δευτέρα (18/6).

Στην Αργεντινή γράφουν πως άπαντες ήταν ενημερωμένοι για την αλλαγή της ώρας στο πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο κανείς δεν φρόντισε να το πει στον βασικό αρμόδιο, δηλαδή τον τεχνικό ηγέτη Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο 58χρονος, λοιπόν, που δεν είχε ιδέα για τις αλλαγές της Ομοσπονδίας πήγε στο προπονητικό κέντρο που έχει παραχωρηθεί στην "αλμπισελέστε", αλλά αδίκως μια και όλοι οι υπόλοιποι ήταν στο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας την ελεύθερη ώρα τους!

Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γραφτεί κάτι περισσότερο, ωστόσο εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Αργεντινών τότε σαφώς πρόκειται για κορυφαία γκάφα και ερασιτεχνισμό από μία ομάδα που συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK