"Βασιλιάς" του Μεδεγίνο αντί-Καμπαγέρο

Ο Βίλι Καμπαγέρο μετά τις γκάφες δύσκολα θα παίξει στον "τελικό" με τη Νιγηρία. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο άγνωστος στο ευρύ κοινό Φράνκο Αρμάνι. Διαβάστε πώς παραλίγο να γίνει... Κολομβιανός και γιατί το συναίσθημα τον... νίκησε, κρατώντας Αργεντινό με τ' όνειρο να παίξει σ' ένα Μουντιάλ με τη φανέλα της "αλμπισελέστε". (VIDEO).

"Βασιλιάς" του Μεδεγίνο αντί-Καμπαγέρο

Ο γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό Βίλι Καμπαγέρο θα... παραδώσει τα γάντια του στον Φράνκο Αρμάνι ο οποίος αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της Αργεντινής στο ματς... η ζωή μου ο θάνατός σου απέναντι στη Νιγηρία.

Ο 31χρονος γκολκίπερ είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Αγωνίζεται στην Ρίβερ Πλέιτ από τον περασμένο Γενάρη, παίρνοντας μεταγραφή έναντι 3.000.000 ευρώ και το παρατσούκλι του είναι "εκλεκτός".

Στην προηγούμενη ομάδα του, την Ατλέτικο Νασιονάλ (με την οποία κέρδισε 13 τίτλους), ο Αρμάνι λατρευόταν σαν τοπικός ήρωας της περιοχής του Μεδεγίν.

Πέρασε οκτώ σεζόν αγωνιζόμενος στον συγκεκριμένο σύλλογο, ενώ επειδή παντρεμένος με Κολομβιανή του είχε προταθεί να πάρει την υπηκοότητα και να παίξει στην εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, τότε, μιλώντας σε αργεντίνικη εφημερίδα είχε δηλώσει πως όνειρό του είναι να παίξει σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της πατρίδας του, πράγμα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/6) στο πιο κρίσιμο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK