Συναρπαστικοί οι τελικοί του Coca-Cola Cup στη Δ. Ελλάδα

Η συναρπαστική εξέλιξη των τελικών του Coca-Cola Cup για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, ζέστανε για τα καλά όσους βρέθηκαν την Κυριακή στα παγωμένα Ιωάννινα.

Συναρπαστικοί οι τελικοί του Coca-Cola Cup στη Δ. Ελλάδα

Η θερμοκρασία ήταν στο μηδέν, η αδρεναλίνη, όμως στο ζενίθ, καθώς η πρόκριση στην τελική φάση της Αθήνας ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους!

Οι τρεις ομάδες, που πανηγύρισαν στο τέλος, βγήκαν μετά από μια αγωνιώδη διαδικασία με τους αγώνες να παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλά ματς, ανάμεσά τους και ο τελικός της μεγάλης κατηγορίας, κρίθηκαν στα πέναλτι.

Το Αγρίνιο θα στείλει στην Αθήνα δυο ομάδες ( Πεταλουδίτσες, Μario Kart) με τα Ιωάννινα να έχουν ένα εκπρόσωπο ( Καναπέδες).

Αναλυτικά οι συνθέσεις και οι σκόρερ των τελικών:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Πεταλουδίτσες (Αγρίνιο) – Άτεχνοι (Αγρίνιο) 2-1

Πεταλουδίτσες: Σαράκης , Ντζάλας(1 γκολ), ΒοΪδής , Δήμος(1Γκολ) ,Χρήστου, Παπαδήμας , Σίμος

Άτεχνοι: Μπούκουρας , Ζαχαράκης ,Τζάκο, Προδρομίτης(1γκολ). Φεγγούλης

Κατηγορία 15-16 ετών:

Καναπέδες (Ιωάννινα) – Σείσμο Κρου (Ιωάννινα) 2-0.

Καναπέδες: Παππάς (1γκολ), Κωσταράς ,Ζωγάκης , Τάφα(1γκολ), Καραγιώργος.

Σείσμο Κρου: Γιαννέτας , Ιωαννίδης , Νάκος , Δήμας , Δήμου , Ζουμπάς.

Κατηγορία 17-19 ετών:

Παγκυρόβιοι (Αγρίνιο) – Mario kart (Αγρίνιο) 2-2 (2-3 Πέναλτι).

Παγκυρόβιοι: (Ντολένγκα(2γκολ),Γκρίζης, Μπλέτσας , Μακρυγιάννης , Βλάχος , Λέκκας, Στρεμμένος, Ζήσης).

Mario Kart: (Μπαϊρακτάρης , Βράχας , Κοντογιάννης(1γκολ), Σιδέρης Κώστας (1γκολ), Σιδέρης Φώτης , Λουκόπουλος , Καλατζής, Σκλαπάνης.

Θυμίζουμε ότι στην τελική φάση του Μαΐου έχουν προκριθεί ήδη, τρεις ομάδες από την περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι οι Αναπόφευκτοι (κατηγορία 13-14), Fantastic 6 (κατηγορία 15-16 ετών) και Είμαστε Εδώ (κατηγορία 17-19 ετών). Όλες εκπροσωπούν την Πάτρα.

Και τώρα στη Β. Ελλάδα

Το Coca-Cola Cup εκστρατεύει στη Β.Ελλάδα. Το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου, σε δυο πόλεις ( Θεσσαλονίκη και Δράμα) θα έχουμε τα πρώτα παιχνίδια. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει και δεύτερο σαββατοκύριακο (11-12/2).

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK