Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων

Με αφορμή το "ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ" της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο twitter για το 4-0 επί της ΑΕΚ, βρήκαμε άλλες 10 περιπτώσεις που ξένες ΠΑΕ μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media "τρόλαραν" τους αντιπάλους ή τον εαυτό τους.

Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων

Μετά το 4-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ο επίσημος λογαριασμός των "ερυθρολεύκων" στο twitter έγραψε το εξής:

Αν και για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα μια τέτοια κίνηση ήταν πρωτόγνωρη, δεν ισχύει το ίδιο και με τις ομάδες του εξωτερικού. Μεγάλες ομάδες "πικάρουν" μέσω των social media η μία την άλλη, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που ομάδες αυτοσαρκάζονται για κάποιο δικό τους κακό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε τα καλύτερα "τρολαρίσματα" που έχουν κάνει ομάδες μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media σε αντιπάλους ή στους εαυτούς τους.

-Βόλφσμπουργκ για Λεβαντόφκσι

Ο λογαριασμός της Βόλφσμπουργκ "παραληρεί" καθώς ο Λεβαντόφσκι πετυχαίνει εις βάρος της 5 γκολ σε 9 λεπτά.

-Σαν Μαρίνο Vs Κριστιάνο Ρονάλντο

Το Σαν Μαρίνο σε αγώνα κόντρα στην Λιθουανία στα προκριματικά του Euro 2016 σκόραρε για πρώτη φορά εκτός έδρας μετά από 14 χρόνια. Μια τέτοια επιτυχία δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από το twitter της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της χώρας.

-Μάντσεστερ Σίτι Vs Ρόμα

Λίγο πριν το περσινό ματς της Σίτι με την Ρόμα για το Champions League στο Μάντσεστερ, η Σίτι προσπάθησε να "πικάρει" τους Ιταλούς:

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τότι σκόραρε και έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει γκολ.

-Παρί Σεν Ζερμέν Vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Φαν Γκάαλ είχε τερματίσει 4η πέρυσι και η Παρί την "τρόλαρε" μιας και οι Άγγλοι θα έπρεπε να δώσουν προκριματικά τον Αύγουστο προκειμένου να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

-Τσέλσι Vs Άρσεναλ

Η Τσέλσι έπαιζε με την Σάλκε για το Champions League. Οι "μπλε" πίεζαν και για 4ο γκολ και στο twitter τους έκαναν το εξής σχόλιο:

Με μια πρώτη ανάγνωση του παραπάνω tweet δεν γίνεται κατανοητό του τι εννοούν οι της Τσέλσι. Αν θυμηθούμε όμως ότι την προηγούμενη μέρα η Άρσεναλ έπαιζε με την Άντερλεχτ και ήρθαν 3-3 αν και οι "κανονιέρηδες" προηγούνταν με 3-0, όλα γίνονται ξεκάθαρα.

-Αεροδρόμιο Χίθροου Vs ομάδες Premier League

Ακόμα και το μεγαλύτερο αγγλικό αεροδρόμιο συμμετέχει στο χορό του "τρολαρίσματος". Αρχικά το Χίθροου τα έβαλε με την Άρσεναλ, οι οπαδοί της οποίας άκουγαν δεκάδες ονόματα επιθετικών να "πλησιάζουν" στο Έμιρειτς αλλά τελικά κανείς να μην έρχεται. Οπότε έφταιξε ένα χάρτη από το αεροδρόμιο στο Έμιρειτς για να βοηθήσει την ενδεχόμενη άφιξη κάποιου επιθετικού.

Αντιστοίχως, το Χίθροου έκανε πλάκα στην Τσέλσι όπου έψαχνε αμυντικό:

-Σάλκε Vs Ντόρτμουντ

Η Σάλκε θέλοντας να σχολιάσει την κακή περσινή πορεία της Ντόρτμουντ στην αρχή της περσινής σεζόν, δημοσίευσε αυτό:

Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων
Σάλκε

-Τσέλσι Vs Παρί Σεν Ζερμέν

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη κόντρα στο twitter, μετά τις δύο συναντήσεις τους σε νοκ-άουτ αγώνες του Champions League τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων

Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων
Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων

-Ντόρτμουντ Vs Μπάγερν

Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με λογαριασμό στο twiiter. Λίγες μέρες πριν το τελικό του Champions League της σεζόν 2012-13 η Ντόρτμουντ έβαλε την παρακάτω φανέλα στο μουσείο της θέλοντας να ξυπνήσει εφιαλτικές αναμνήσεις στους οπαδούς της Μπάγερν.

Top-10: Τα "τρολαρίσματα" μεταξύ ομάδων

-Άρσεναλ Vs Μονακό

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στη φάση των "16" και το twitter είχε την τιμητική του. Το προηγούμενο καλοκαίρι οι δυο ομάδες είχαν παίξει ένα φιλικό στο οποίο η Μονακό είχε κερδίσει 1-0 με γκολ του Φαλκάο. Ο Φαλκάο, όμως, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK