"Τρελή" δήλωση Πογκμπά για το... τελευταίο του Μουντιάλ!

Ο 25χρονος Πολ Πογκμπά έκανε μία δήλωση που δεν ταιριάζει στην ηλικία ούτε στο ταλέντο του. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μπορεί να είναι και το τελευταίο του.

"Τρελή" δήλωση Πογκμπά για το... τελευταίο του Μουντιάλ!

" Μπορεί εφέτος να είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο... " είπε ο Πολ Πογκμπά και σόκαρε τον κόσμο, συνεχίζοντας: " Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Δεν ξέρω αν θα με καλέσουν, μπορεί να υπάρχουν άλλοι παίκτες καλύτεροι από εμένα."

Όλα τα παραπάνω σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας στο πλαίσιο της τελευταίας αναμέτρησης των ομίλων κόντρα στη Δανία ο μόλις 25 ετών σταρ στης "στρογγυλής θεάς"...

Ολοκλήρωσε το σκεπτικό του, αναφέροντας επίσης: " Εύχομαι να παίξω σε περισσότερα. Είχα ήδη την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο, μερικοί ονειρεύονται μονάχα να παίξουν σε ένα..."

Υπενθυμίζουμε πως η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί στους 16 του Μουντιάλ, ενώ ο Πογκμπά μέχρι στιγμής είναι βασικός και δεν κουνιέται από τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ντεσάμπ, έστω κι αν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη συνεργασία του με τον Μουρίνιο στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK