Μία λαβή της Felice Herrig είχε ως αποτέλεσμα η Justine Kish να πάθει ένα μικρό... ατύχημα στο "κλουβί", αφήνοντας πίσω της... λεκέ. Όλα τα λεφτά η αντίδραση της στα social media (video).

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία εκπροσώπων των θαλάσσιων σπορ και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής της πιστοποίησης Water Sports Certified Quality στην επιχείρηση εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Ερχεται στη Βουλή τις επόμενες ημέρες και ψηφίζεται την επόμενη εβδδομάδα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το μίνι νομοσχέδιο του Υπουργείου Αθλητισμού.

Οι φίλοι του Star Wars είναι... ορκισμένοι εχθροί με τους αντίστοιχους του Star Trek και είπαν να λύσουν τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ! Στο βίντεο η απάντηση για το ποιος... νίκησε.

Δεν κατέβηκε εκ νέου ψηφοδέλτιο για νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και ο σύλλογος οδηγείται σε λύση Πρωτοδικείου. Η πρόταση Μπαλτάκου για μηδενικά μπάτζετ στα ομαδικά αθλήματα την επόμενη σεζόν και όλοι οι διάλογοι που ακολούθησαν.

Νέο σκάνδαλο ντόπινγκ ήρθε να συγκλονίσει την άρση βαρών. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι η Εθνική ομάδα Εφήβων - Νεανίδων της Αιγύπτου που συμμετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Τόκιο.

Ο Floyd Mayweather βγήκε προσωρινά από την... σύνταξη και θα αντιμετωπίσει τον Conor McGregor σε αγώνα μποξ στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και φυσικά πως θα μοιραστούν τα... δεκάδες εκατομμύρια!

Η τεχνολογία έχει εισχωρήσει για τα καλά και στον παγκόσμιο αθλητισμό. Σε σημείο πλέον που εκτός από την αποφυγή τραυματισμών και το πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με το dna του κάθε ανθρώπου, μπορεί να δώσει κατευθύνσεις για το άθλημα που ένας νεαρός/νεαρή έχει έφεση και πρέπει να ακολουθήσει! Το ερώτημα όμως που γεννάται είναι #poupaeiokosmos;