Η δύναμη των social media: Έχασε 10 θέσεις στο ντραφτ για μία ανάρτηση

Ο Λάρεμι Τάνσιλ έχασε την ευκαιρία να είναι στην πρώτη 5άδα του ντραφτ. Ένα video ήταν αρκετό για να επηρεαστεί η καριέρα του.

Η δύναμη των social media: Έχασε 10 θέσεις στο ντραφτ για μία ανάρτηση

Είναι τέτοια πλέον η επιρροή των social media στην καθημερινότητα που μια ανάρτηση λίγων λεπτών αρκεί για να επηρεάσει και στη χειρότερη μορφή της να καταστρέψει μια καριέρα. Όπως του Λάρεμι Τάνσιλ.

Σ' ένα video που εμφανίστηκε στο λογαριασμό του στο twitter ο 21χρονος οffensive tackle εθεάθη να εισπνέει με αντιασφυξιογόνα μάσκα κάποια (αδιευκρίνιστη) ουσία από μία φιάλη.

Τούτο και μόνο το γεγονός αποδείχθηκε αρκετό προκειμένου μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο Τάνσιλ να πέσει από την πρώτη τριάδα του ντραφτ στο NFL. Αφού τον προσπέρασαν 12 ομάδες, για καλή του τύχη οι Dolfins αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν και να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι στο video ήταν αυτός και δήλωσε ευλογημένος που επελέγη στο συγκεκριμένο νούμερο. Από την άλλη ο μάνατζέρ του υποστήριξε πως ο λογαριασμό του παραβιάστηκε και ο δράστης αναζητείται.

Οι Dolfins ρωτήθηκαν για την επιλογή τους και ενημέρωσαν πως "ναι το γνωρίζαμε, αλλά πρόκειται για ένα περιστατικό διετίας και είμαστε ok".

News 24/7

24MEDIA NETWORK