Ο Νιούτον παίζει πόλο και μοιάζει με Έλληνα θεό

Βούτηξε στην πισίνα και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του ο Καμ Νιούτον. Τόσο πολύ που θύμισε τον Δία.

Ο Νιούτον παίζει πόλο και μοιάζει με Έλληνα θεό

Ο Καμ Νιούτον έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του αθλητισμού στις ΗΠΑ. Σε αυτό συνέβαλαν φυσικά η δική του απόδοση στην εκπληκτική πορεία των Panthers ως το χαμένο Super Bowl και η συμπεριφορά του με αποκορύφωμα την αιφνίδια αποχώρησή του από τη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους Broncos.

Γι' αυτό και με κάθε ευκαιρία ο 27χρονος quarterback γίνεται πρώτο θέμα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έπεσε στην πισίνα και συμμετείχε στην προπόνηση της ολυμπιακής ομάδας πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών! Κατά τους αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ήταν πολύ καλός ως τερματοφύλακας.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μία εντυπωσιακή προσπάθειά του και στο sports.yahoo τον παρομοίασαν με αρχαίο Έλληνα θεό. Τον Δία και τους κεραυνούς του εννοούσαν προφανώς.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ