Οι πανηγυρισμοί, τα tweets και τα απίστευτα στατιστικά του Super Bowl

Οι Denver Broncos ήταν οι θριαμβευτές του 50ου Super Bowl επικρατώντας με 24-10 των Carolina Panthers. Δείτε τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Ντένβερ, τα καλύτερα tweets κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, καθώς και τα απίστευτα στατιστικά του μεγάλου τελικού.

Οι πανηγυρισμοί, τα tweets και τα απίστευτα στατιστικά του Super Bowl

Σε έναν τελικό που οι άμυνες έπαιξαν τον κύριο λόγο, οι Denver Broncos επικράτησαν με 24-10 των Carolina Panthers και κατέκτησαν το τρίτο Super Bowl της ιστορίας τους.

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των νικητών:

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οι ηττημένοι Carolina Panthers, συνεχάρησαν μέσω twitter τους αντιπάλους τους γράφοντας: "Συγχαρητήρια Broncos. Ήταν τιμή να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους". Πολιτισμός...

Τα στατιστικά του φετινού Super Bowl

- Το παιχνίδι παρακολουθήσαν περίπου 120.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ και 160.000.000 στον κόσμο.

- Στο "Levi's Stadium" της Σάντα Κλάρα στην Καλιφόρνια βρέθηκαν 71.088 φίλαθοι.

- Η αξία μιας διαφήμισης 30'' κατά τη διάρκεια του αγώνα ξεπερνούσε τα 4.500.000 ευρώ.

- Η ημέρα του Super Bowl είναι η δεύτερη με τη μεγαλύτερη κατανάλωση φαγητού μέσα στο χρόνο, μετά την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος υπολογίζεται πως καταναλώθηκαν περίπου 1,25 δις φτερούγες κοτόπουλου και 1230 λίτρα μπύρας.

- Ο κάθε παίκτης των νικητών Denver Broncos εισέπραξε για τη νίκη περίπου 90.000 ευρώ, ενώ ο σταρ της ομάδας, Πέιτον Μάνινγκ, έβαλε στο λογαριασμό του 1.800.000 ευρώ ως μπόνους.

- Ο Ντάριλ Γουίλιαμς των Panthers και ο Λουίς Βάσκες των Broncos ήταν οι πιο βαριοί παίκτες του αγώνα με τον κάθε έναν να ζυγίζει 152 κιλά.

Τα καλύτερα tweets

Όπως ήταν φυσικό, το twitter κατακλύστηκε από εκατομμύρια tweets διασήμων και μη που παρακολουθούσαν το μεγάλο παιχνίδι. Δείτε τα καλύτερα...

- Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκε με τον τελικό.

- Από την άλλη, η Έλεν Ντε Τζενέρις χαρακτήρισε το σόου στο ημίχρονο, ως το καλύτερο όλων των εποχών.

Άλλα tweets διασήμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Broncos θριάμβευσαν στο 50ο Super Bowl!

News 24/7

24MEDIA NETWORK