Αποκλεισμός λόγω χορηγίας από πορνογραφικό σάιτ!

Μία ομάδα ποδοσφαίρου αποκλείστηκε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ επειδή διαφήμιζε στη φανέλα της μία γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα "kentonline.co.uk".

Αποκλεισμός λόγω χορηγίας από πορνογραφικό σάιτ!

Οι Rutherford Raiders έβαλαν για πλάκα το λογότυπο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στη φανέλα τους, αλλά στο άκουσμα της είδησης η Pornhub πρότεινε στην ομάδα να αποκτήσει τη χορηγία και στην πραγματικότητα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο του Κεντ να αποκλείσει την "τολμηρή" ομάδα, καθώς όπως είπε ένας εκπρόσωπός του: "Τέτοιου είδους χορηγίες είναι ακατάλληλες. Παίρνουμε το θέμα πολύ σοβαρά και τα λογότυπα των ομάδων πρέπει να παίρνουν έγκριση".

Ένα στέλεχος των Rutherford Raiders τόνισε: "Κατά τη γνώμη μου η απόφαση πάρθηκε από μέλη του αθλητικού τμήματος του Πανεπιστημίου, τα οποία δεν έχουν επαφή με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό. Είναι δύσκολο για τις ομάδες να βρίσκουν χορηγό.

Σαφώς, η Pornhub το έκανε γιατί ήταν μια ευκαιρία να αποσπάσει την προσοχή. Προσωπικά, δεν έχω μιλήσει με κανέναν που να πιστεύει ότι η υπόθεση είναι οτιδήποτε άλλο από αστεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK