Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ άσος του NFL

Ο 28χρονος άσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τζο ΜακΝάιτ έπεσε νεκρός από σφαίρες όπλου μετά από καυγά που είχε σε δρόμο της Νέας Ορλεάνης με 54χρονο άνδρα.

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ άσος του NFL

Θρήνος στον κόσμο του NFL, με τον γνωστό Αμερικανό running back Τζο ΜακΝάιτ να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών στην άσφαλτο, μετά από διαπληκτισμό που είχε με άλλον οδηγή στα περίχωρα της Νέας Ορλεάνης.

Ο άνθρωπος που του αφαίρεσε τη ζωή φέρεται να είναι ο 54χρονος Ρόναλντ Γκάσερ, ο οποίος έχει συλληφθεί από την αστυνομία, με μία αυτόπτη μάρτυρα του φονικού να αναφέρει πως ο Γκάσερ έριξε τον πρώτο πυροβολισμό και έπειτα φώναξε: "Σου είπα, δεν παίζεις μαζί μου", πριν φύγει από το όπλο του η δεύτερη σφαίρα.

Λίγο νωρίτερα οι δύο άνδρες είχαν σταματήσει τα οχήματά τους το ένα δίπλα στο άλλο στο δρόμο, με το θύμα και τον θύτη να έχουν λεκτική διαμάχη πριν λήξει αυτή με τον πλέον άσχημο τρόπο.

Ο ΜακΝάιτ ήταν μόλις 28 ετών και από το 2010 και μετά αγωνίστηκε κατά σειρά σε New York Jets, Kansas City Chiefs, Edmonton Eskimos, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν οι Saskatchewan Roughriders.

News 24/7

24MEDIA NETWORK