Ο Ομπάμα συνεχάρη τον 15χρονο αθλητή που σκοτώθηκε για να σώσει τρεις γυναίκες

Ήρωα χαρακτήρισε ο Μπαράκ Ομπάμα, τον 15χρονο αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στην προσπάθειά του να σώσει τρία νεαρά κορίτσια από πυροβολισμούς.

Ο Ομπάμα συνεχάρη τον 15χρονο αθλητή που σκοτώθηκε για να σώσει τρεις γυναίκες

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτήρισε τον Ζεβιόν Γουίλιαμ Ντόμπσον, τον 15χρονο αθλητή αμερικανικού ποδοσφαίρου που σκοτώθηκε σώζοντας τρία νεαρά κορίτσια από πυροβολισμούς, ως ήρωας μέσω ανάρτησής του στο twitter.

Ο Ντόμπσον σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) από πυροβολισμούς αγνώστων στο Τενεσί. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πυροβολισμοί ήταν αντίποινα συμμορίας. Ο 15χρονος αθλητής είχε δύο επιλογές εκεί που βρισκόταν. Να τρέξει μακριά και σωθεί, ή να χρησιμοποιήσει το σώμα του και να σώσει όσους βρίσκονταν γύρω του.

Αν και πολλοί θα επέλεγαν το δεύτερο, αυτός τελικά αποφάσισε να πράξει το δεύτερο, σώζοντας τη ζωή τριών νεαρών κοριτσιών που βρίσκονταν στο σημείο, πληρώνοντάς το με τη ζωή του. Τα τρία κορίτσια που γλίτωσαν, ευχαρίστησαν δημόσια με δάκρυα στα μάτια τον νεαρό Ντόμπσον, χάρη στον οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν ζωή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK