Ολλανδία-Ελλάδα 10-9

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, η οποία έχασε σήμερα 10-9 από την Ολλανδία, στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου.

Ολλανδία-Ελλάδα 10-9

Πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη το βράδυ της Πέμπτης (21:30) απέναντι στην αδύναμη Νότια Αφρική, προκειμένου να προκριθεί στη Β΄ φάση και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Α΄ ομίλου, στο χιαστί ματς για είσοδο στην οκτάδα.

Ο αγώνας

Ένα καταστροφικό τρίτο οκτάλεπτο –κυρίως- είχε ως συνέπεια τη δεύτερη ήττα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών στον δεύτερο αγώνα της, σήμερα το πρωί, στον Β’ Όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν, αυτή τη φορά από την Ολλανδία με 10-9.

Έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όσον αφορά την επίτευξη του πρώτου στόχου που είναι η πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης. Η εεληνική ομάδα χρειάζεται πλέον οπωσδήποτε τη νίκη μεθαύριο Πέμπτη απέναντι στη Νότια Αφρική ώστε να πάρει την 3 θέση στον όμιλο και να κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά σε χιαστί αγώνα κόντρα στον δεύτερο του άλλου ομίλου.

Οι κοπέλες του Μορφέση ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και στα δύο πρώτα οκτάλεπτα έλεγχαν το ρυθμό με καλή άμυνα και λύσεις στον παραπάνω και την περιφέρεια και μάλιστα προηγούνταν με 2-3, 3-5 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και 4-5 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και δέχθηκε καθοριστικά γκολ από την περιφέρεια, αλλά και στον λιγότερο και οι Ολλανδέζες με ένα επι μέρους οκτάλεπτο 5-2 υπέρ τους προηγήθηκαν με 9-7.

Η Ρουμπέση μείωσε σε 9-8 στις αρχές του τέταρτου, αλλά η κορυφαία της Ολλανδίας Βαν ντερ Σλουτ ξανάδωσε δύο γκολ διαφορά 10-8. Η Ελευθερία Πλευρίτου στην κόντρα μείωσε πάλι σε 10-9 (4.04). Όμως στη συνέχεια χάθηκε πέναλτι για την Εθνική μας, καθώς εκτέλεσε η Τσουκαλά, αλλά απέκρουσε η Άαρτς, ενώ ακυρώθηκε και γκολ της Ξενάκη που θεωρήθηκε εκτός χρόνου. Έτσι έμεινε το 10-9 υπέρ της Ολλανδίας.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 5-2, 1-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Άαρτς, Σμιτ 3, Ντ.Τζένε, Φαν ντερ Σλοτ 4, Α.Τζένε, Στόμπχορστ 1, Νίχαους 1, Σέβενι, Μέγκενς, Φαν Τορν, Κλάασεν 1, Φαν ντερ Μόλεν, Βίλεμς.

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Στ.Χαραλαμπίδη 1, Κώτσια 1, Μ.Πλευρίτου 2, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 2, Ι.Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 1, Ε.Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK